- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivanyii
csendes tag
válasz dilipok #47400 üzenetére
Ez van!Nekem nincsen 50játékom de jó lenne.Csak tényleg nem értem megveszi az ember a Ps4 ugye régebbi Ps3 cucc nem megy rajta Ps4 játék választék elég gyér lesz,ha lesz horror áron.Hazaviszi valaki majd minden jó minden szép csak játszani nem fog tudni mivel de van Ps4 e.Én megvárom a megjelenés utáni első hivatalos tesztet,hogy mit mondanak róla.Az màr a valóságot foglya mutatni mert most csak találgatunk,hogy mi és milyen és ,hogy lesz.
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz ivanyii #47401 üzenetére
Ez mar a te dontesed. En tuti valtok. Karacsony korul meg is lepem magam. Ugy izgulok mit fogok kapni magamtol A valasztek meg olyan lesz amilyen. Egyszerre ugysem jatszok 2-3 jateknal tobbel.
Az a foglya viszont nagyon bantsa a szemem
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
gyuszaa
őstag
válasz ivanyii #47401 üzenetére
Nem tudom még is milyen tesztet vársz indulás után, ahogy telik az idő úgy lesz egyre több cím, és annál jobban fog háttérbe szorulni a ps3, ahogy ez minden generációváltásnál történt eddig.
Valóban célszerű várni pár hónapot, akár egy évet, nem csak emiatt, az ár is mérséklődik valamennyivel és kiderülnek a lehetséges gyerekbetegségek az első szériánál, amit újabb revíziókkal orvosolnak.
-
ivanyii
csendes tag
válasz gyuszaa #47404 üzenetére
Arra vagyok kíváncsi mit is nyújt a Ps4 a Ps3-hoz képest.Most még nem tudjuk csak a hivatalos rekmlám szöveg,hogy új generációs készülék nagyobb élmény meg stb. De a hivatalos megjelenés után meg majd kiderül a valóság.Amúgy mi a hivatalos megjelenés Magyarországon?November tudom,de pontos napot nem tudok.Ha megjelenik tuti lesz valahova kitéve meg beüzemelve és akkor legalább látom menet közben is.
-
gyuszaa
őstag
válasz ivanyii #47405 üzenetére
Nem is induláskor fogja megmutatni a foga fehérjét (erről írtam pontosan az előző hozzászólásomban), de technikai hátteréről már jóval többet tudunk azért. Itt egy cikk, hogy a jövőben miképp fog alakulni a helyzet. Ezek a konzolok elérték már a határait egy ideje, a játékipar meg fejlődik folyamatosan.
Lásd mikor PS2 a pályafutása végén volt, és milyen grafika/ játékok voltak a PS3 indulásakor, én sem azt mondom rá kell ugrani megjelenés után (nem dobnak el egyből egy ekkora felhasználói réteget sem nyilván, volt erről szó korábban itt), de elengedhetetlen lesz a váltás idővel, ha akarsz új játékokkal játszani, vedd alapul ezen generáció 7-8 éves pályafutását.
[ Szerkesztve ]
-
Sonic*
aktív tag
Hello újra!
Korábban aktívan írkáltam ide, de sajna eladtam a ps3-at nem is tudom miért....A kérdés az lenne, hogy valakinek van-e eladó konzolja, amit cserélne-e egy iPod Touch 5G 32Gb-ra?
Majd kiderül..vagy beborul!
-
-
-
Brian_GT
őstag
válasz borbas666 #47410 üzenetére
Ahogy Tégla is mondta, itt nem működik az a rendszer, mint XBox esetében, viszont a store-ból letöltött játékok,filmek stb ide kerülnek valóban. A sima lemezes játék esetében csak a simább futtatás érdekében telepít fel a gép bizonyos mennyiségű adatot, ez legismertebb formában a GT5 viszi a pálmát...de javítsatok ki ha van nála nagyobb már, ez kb 3-4GB-ot is feltelepít, tekintve azt a temérdek mennyiségű adatot amit a pályák és kocsik miatt használnia kell.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Brian_GT
őstag
válasz vaksi8 #47414 üzenetére
Nah én nem emlékeztem rá, mert évekkel ezelőtt telepítettem fel és nem mertem volna hülyeséget beírni. Valami 6 körül emlékeztem de áhh mondom nem írok be hülyeséget...csak arra a röpke pár órára emlékeztem amíg bekómáltam, mert már elegem volt a telepítésből
[ Szerkesztve ]
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Brian_GT
őstag
-
vaksi8
senior tag
Na úgy látszik,hogy falra festettem az ördögöt be adta a kulcsot a 40 Gb os Fat gépem.Elkockásodott játék közben a képernyő és nem reagál semmire. Be tudom kapcsolni a lemezt is kiadja de a tv-n nem jelenik meg semmilyen kép.Egyik ismerősöm azt mondta valószínű a cpu halt meg benne.
Valahogy a játék mentéseket ki lehet belőle szedni?Tegnap este értem majd 40 óra (71%)-ra a Gta5-ben és a többi játékaimról nem is beszélve... -
Mister_X
nagyúr
válasz vaksi8 #47422 üzenetére
Ha van Plusod és a felhőbe gyakran feltoltad a mentéseidet, akkor nincs veszve minden. Egyéb módon nem lehet mentést kinyerni. Amúgy próbáld meg másik kábellel, lehet csak az a baja. Tegyél be egy lemezt a fél perce menő gépbe, ha felpörgeti a lemezt, akkor vagy a kábel rossz vagya HDMI a ludas. Ha a bekapcsoláskor semmi hibaüzenetet nem ad, akkor nem CPU/GPU meghibásodás.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
vaksi8
senior tag
válasz Mister_X #47423 üzenetére
Sajna nincs plusom.Ez viszont jó ötlet amit mondtál,kipróbálom másik kábellel.De ha a gépben a Hdmi hibásodott meg azt honnan lehet megtudni?Nincs a képernyőn semmi,ezért hibaüzenetet sem tudok olvasni.Mellesleg érdekes mert bekapcsolni be lehet,de ki már nem a gépen lévő érzékelőjével.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz vaksi8 #47424 üzenetére
A hibaüzenetet úgy értette, hogy nem villog a gépen egyik LED sem, illetve nem kapsz pittyegő hibajelzést/nem áll le a gép, miután bekapcsolod. Ha ezek egyike sem történik, akkor valószínűleg tényleg nem a CPU/GPU a ludas, hanem mondjuk lehet, hogy a HDMI-vezérlő szállt el.
Amúgy ha megvan a gyári AV-kábel, akkor kösd le a HDMI-t, majd dugd be a gyárilag mellékelt AV-kábelt a gépbe, kösd rá a TV-re a sima sárga RCA-val, majd bekapcsoláskor tartsd lenyomva a bekapcsológombot amíg egy második pittyegést nem hallasz a megszokott első után (kb. 3-4 másodperc). Ekkor alapértelmezetten az AV-kábelen megy majd ki a videójel a sárga RCA-ra.[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
vaksi8
senior tag
válasz DM-Fan #47425 üzenetére
Nem sajna erre sem csinál semmit.
De viszont bekapcsoltam,betettem egy lemezt és úgy hallom pörgeti csak semmi kép nem jön be.Ki is adja,de kikapcsolni már nem tudom a gombjával..ez mi lehet?(#47428) DM-Fan Úgy próbáltam sőt egy régi crt tv-n de semmi..
Bekapcsoláskor nem jön ki meleg levegő a hangja is ugyanolyan mint általában.Még a ventit is érezni hátul hogy nyomja ki a levegőt.[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
válasz Goldwin #47429 üzenetére
Már lassan fél éve. A főszerkesztő, Jeremy Parish azóta megalapította az USGamer.net oldalt, 1up kedvelőknek ajánlott olvasni, nagyon jó cikkek vannak.
A Slime draws near! Command?
-
Toika
tag
Sziasztok!
Ma lehetőségem nyílik vásárlás előtt tesztelni egy 320-as slim ps3-at. Segítsetek légyszi, hogy mire érdemes figyelni, melyek az árulkodó jelek, ha már valami nem az igazi a gèppel?
A gèp állítólag 1,5 èves, keveset használt.Nagyon nem tudom, hogy egyforma áron (45K) ez, vagy a fèl èves garis 12Gb-os superslim GT5-el ès move tartozèkokkal a jobb vètel? Szerintetek?
-
Bogyi007
veterán
Megveszed a fél év garisat, esetleg eladod a Moveos pakkot mellőle s akár a Gt5-öt is s akkor már szinte a vinyó ára is megvan hozzá...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Toika
tag
válasz Bogyi007 #47435 üzenetére
Köszi a válaszokat! A gari az nekem is szimpatikusabbá teszi az superslimet. A GT5 érdekel és a páromnak meg szerintem tetszeni fog a move (van hozzá wonderbook is). Így, ha minden jól megy pár nap múlva át is veszem és csatlakozom a ps3 tulajok klubbjába. Fogok jelentkezni!
Üdv
-
vaksi8
senior tag
Elvittem a gépet a konzolokszervízébe,úgy néz ki alaplap hibás.
19000 Ft-ot mondtak a javításra 4 hónap garival. Szerintetek érdemes megcsináltatni? -
Toika
tag
válasz Sonic* #47439 üzenetére
Ez bennem is felmerült, de ha jól tudom, akkor notebook vinyóval (plusz a beépítőkerettel) lehet bővíteni?
Sajnos tényleg nem egyszerű a döntés (főleg laikus szemmel, sosem volt még konzolom), de szemezgetek a hirdetések és a lehetőségek között. Viszont a tudat, hogy van valamire garancia az kicsit megnyugtat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest