- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
válasz MasterMark #47349 üzenetére
Én is most fogok ps3-at venni. Pár év mire bepótolom a lemaradást, a ps3 exkluzív címek terén. Most megkapom mondjuk 50 körül a konzolt, és elvagyok amíg a ps4 ára mérséklődik. (aki nem hc jatekos mint ahogy én sem vagyok az, annak bőven jó döntés most ps3-at venni)
Avanti Roma
-
Toika
tag
válasz MasterMark #47351 üzenetére
Egész jó, de semmi extra: i5-ös proci, 7850-es videokarival, 4 Gb ram
Olvastam néhány ps3 játéktesztet (Last of Us, Uncharted sorozat) ahol írták, hogy gyönyörű látványvilágot tudnak. Youtube videókat is néztem, de ott jellemzően a videó minősége nem volt megfelelő, hogy komolyabb következtetéseket vonjak le.
(#47352) sasa134: valahogy így vagyok ezzel én is
[ Szerkesztve ]
-
Shadowfax
addikt
A SS-ekről már kevésbé jókat olvastam, de azok meg rendes garival vannak.
Gondolom azt is észrevetted, hogy főleg azok fikázzák, akiknek nem is ilyen típusú gépük van. Akiknek meg ilyen van, csak csendben örülnek, hogy rendben működik a konzol, teszi a dolgát. Szóval messzemenő következtetést nem érdemes levonni csupán a hozzászólások alapján. -
MasterMark
titán
-
Gombinyó
őstag
GT5-öt ti hogy irányítjátok kontrollerrel? Valahogy nem akar ráállni a kezem az L2 fék, R2 gázra.
-
ldave
félisten
válasz MasterMark #47358 üzenetére
Régen x volt a gáz, kör a fék, négyzet a kézifék, háromszög a tolatás, nem?
A Slime draws near! Command?
-
Gombinyó
őstag
válasz MasterMark #47358 üzenetére
Nem tudom, PS3-on eddig csak a GT5-el játszottam.
Alapból nem is erre volt beállítva a játék, hanem X volt a gáz, ha jól emlékszem, de úgy nem lehet fokozatosan kigyorsítani meg ABS nélkül állóra fékez rögtön, mert olyan volt mintha billentyűzeten játszanék. Analóggal már érzékenyebb, csak kényelmetlen (legalább is nekem). -
Toika
tag
válasz MasterMark #47356 üzenetére
A PC-t is megtartom egyenlőre. Azon is 1080p-ben játszottam. Ha jól tudom a ps-en annyival lehet? A játékok ezt mennyire támogatják?
[ Szerkesztve ]
-
-
Konczi06
tag
Sziasztok! The Last Of Us-hoz kell online pass? Csak mert láttam nem rég elég baráti áron használtan és gondolkozok nagyon rajta, hogy benevezek rá, viszont a multi része is izgat, így fontos lenne, hogy müködjön.. Köszi előre is.
PSN: Konczi06 "Does not kills me, makes me stronger"
-
Konczi06
tag
válasz nokia párti #47368 üzenetére
És hogy tudnék róla megbizonyosodni, hogy felhasználták-e az online pass-t? Mert az üzletbe ahol néztem lenne lehetőségem rá, hogy kiprobáljam
-
Mister_X
nagyúr
-
Konczi06
tag
válasz Mister_X #47370 üzenetére
Többször vásároltam már ebbe az üzletbe, és ha volt pass megmondták, de volt olyan is amire nem tudták megmondani, hogy él-e a pass. Szóval ha beütöm a kódot és elfogadja (Mondjuk bent az üzletbe egy gépen) akkor az még nem jelenti azt, hogy el löttem a pass-t, csak akkor ha le is töltjük azt ugye? Bocsi, nem sok online passos gémem van
-
ivanyii
csendes tag
válasz Konczi06 #47367 üzenetére
Én is használtam vettem nagyon baráti áron,megkérdeztem és azt mondták a boltban,hogy nem tudják él e a Pass.Kérdeztem ha előtték akkor mi van jöhetek reklamálni azt mondták,hogy nem köteleségük viszavenni csak ha maga game nem megy.Használt játéknál sz Online Pass nem garantálják.Nekem ezt a magyarázatotot kaptam.
-
Edgeri
senior tag
-
james001
veterán
válasz Konczi06 #47372 üzenetére
Ha a boltban beütöd a pass-t és nem él attól még nem fognak hozzád dobni egy másikat,mert nincs náluk a sarokban TLoU pass-ból egy doboznyi Újból meg biztos nem fognak kivenni egyet. Store-ból amúgy tudsz venni.
Amúgy ha beütöd a kódot és továbbenged ne nyomj a continue-ra hanem lépj ki és akkor nem lövi el a pass-t.https://psnprofiles.com/kazama001
-
ivanyii
csendes tag
Szerintem aki Online akar játékkal az úgyis megveszi újonnan./Szerintem/
Használt játék előny,hogy olcsobb mint az új de az online játék az meg kérdéses vagy előtték vagy nem.
Én anno a Batmant szereztem meg használtan ugye volt hozzá Oniline kód amivel extra dolgokat lehet aktiválni ha jol tudom Joker-t meg egy csomo eszközt.Unatkoztam és kipróbáltam hogy jó e és láss csodát nem volt előve.Csak néztem ezt meg hogy -
Konczi06
tag
válasz james001 #47377 üzenetére
Félre értettél Én sem gondoltam, hogy hozzám dobnak egyet (Bár örülnék neki xD ), csak hogy valami úton módon le tudom-e ellenörizni De erre is választ adtál szóval köszönőm Ha él az online pass, akkor elhozom, ha nem akkor megvárom a fizut és egy újra nevezek be
-
Edgeri
senior tag
válasz MasterMark #47375 üzenetére
Nem írta, hogy a PS4 eleve kizárva, ahogy azt sem írta, hogy PS3 játékokkal akar játszani. Azért.
Üdv, Edgeri
-
-
Brian_GT
őstag
válasz dilipok #47381 üzenetére
A mosógép nagyon pörgeti a lemezt vagy nem kell félnem tőle? Nem szeretném tönkretenni az olvasófejet, bár azt hallottam egyből tudja tisztítani és szárítani is. Jah és csak wifis mosógép érdekel
[ Szerkesztve ]
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Xmodule
őstag
18 napos 320gb slim(nem a legújabb elcsusztatos) garancia számla gt5 meg valami dirt játék) eladó azt mondja 3 filmet nézett meg rajta összesen egy joyal. 45.000ft. Jó ár?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Xmodule
őstag
válasz nokia párti #47389 üzenetére
Mar megvettem csak érdekelt hogy jó üzletet csináltam e.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
nemisfontos
csendes tag
Szerintetek megérni várni a PS3 vásárlással a ps4 megjelenéséig, mondjuk karácsonyig?
Várható, hogy akkor megnő a kínálat és esetleg még az áruk is mérséklődik? -
vaksi8
senior tag
válasz nemisfontos #47392 üzenetére
A ps4 biztos nem lesz olcsóbb 1 vagy 1.5 évig.Még anno ps3 megjelenésekor (5-6 év) volt 120 e Ft a vételár.
Vagy a ps3 árára gondoltál? Szerintem nem lesz olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz nemisfontos #47392 üzenetére
Nem tartanám valószínűnek. A ps3 játékokhoz továbbra is kell, és még sok játék arra fog jönni egy darabig, tehát a kereslet sem fog sokat csökkenni, és a használtpiac sem fog megugrani. Meg már eleve nem drága.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
ivanyii
csendes tag
válasz nemisfontos #47395 üzenetére
ezt a ps4 dolgot én is elvettem,mivel ahogy néztem előrendelői ára 130ezer körűl van.Szerintem 4-5 év múlva lesz megfizethető kategória (40-50 ezer).Addigra már játékok is lesznek hozzá dögivel.Ha esetleg egy jó ár / èrtèk ben keresel akkor esetleg nézd meg ma találtam szerintem jó árban van http://aprod.hu/i/hirdetes/ps3-super-slim-500gb-ID1tqRF.html?code=32dbcbc948
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz ivanyii #47396 üzenetére
csak akkor repulnek ra, ha van hozza garipapir is. Egyebkent felejtos.
Amugy a ps3 is hasonlo arrol indult. Az ujdonsagot meg kell fizetni (sajnos ez inkabb a mi regionkra igaz, tolunk nyugatra nem olyan nagy kaland az az ar sem)
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
ivanyii
csendes tag
válasz dilipok #47397 üzenetére
Oké ez is igaz.Viszont én úgy tudom javítsatok ki,hogyha rosszul tudom,hogy a Ps4 nem fogja kezelni a Ps3 játékokat.Tehát ennyi pénzért szerintem ez elvárható lenne.Mi lesz a régi játékaimmal?Lesz egy Ps3 külön a régebbi játékoknak?Ha vinné a Ps3 játékokat akkor jo mert az ember eladja a Ps3 megpótolja és úgy vesz Ps4 én ezt tenném.De nem tudom ha megjelenik sok kérdésre lesz válasz most meg csak azt tudjuk amit s Sony közzétett.
-
dilipok
veterán
válasz ivanyii #47398 üzenetére
jo lenne, jo lenne. Persze, hogy jo lenne. Jo lenne ha hetfon nem kellene dolgozni mennem es megis kapnek penzt De sajnos nem. Elorelathatolag nem fogja kezelni, igy jelenleg 2 opicot latok magam elott: megtartom a ps3-at vagy nem jatszok a ps3 jatekokkal tovabb Lehet sirni a kompatibilitas dolgon, de ettol fuggetlenul mast nem tudsz tenni, csak elfogadod, ami van. A legrosszabb esetben bojkottalod a sony-t es nem veszel PS4-et Ez bizony koltseges valtas, de ilyen az elet. Es nem a levegobe beszelek, mert 50 akarhany ps3 jatek figyel a polcon.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest