Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz olbaidhun #25695 üzenetére

    Én csöppet sem vagyok ideges. :DD

    Hogyaszondja:

    "- Az mkv lejátszás már régen megy konzolon."

    OFW-es gépen, konvertálás nélkül és/vagy media server használata nélkül nem megy, soha nem is ment.

    "- Tökéletes és használható hb alkalmazások tárháza elérhető"
    "- Szét kell csupán nézni mit fejlődtek a szoftverek"

    Megmondtam: hidegen hagy a homebrew, tiszta gépről beszélünk, online is akarom használni, egyébként sem kívánok belenyúlni a gép saját rendszerébe. Az meg ugye kicsit luxus, hogy erre egy másik PS3-at fönntarts, ami nem mellesleg háromszor annyiba kerül, mint egy médialejátszó.

    "- Nevetséges áron elérhető egy külső nagy kapacitású winyó"

    Igen. És? A belső meg, amit beleteszek a médialejátszóba még nevetségesebben olcsó. Amúgy mire mész a nagy kapacitású külső HDD-vel, ha csak FAT32-re tudod formázni?

    "- Az ofw rendszerű gépek külső winyójára is szinte bármit rápakolhatsz, szimpla konvertálással az mkv-ból is pár perc alatt nézhető anyagod lesz. A fat32 megint nem nagy szám, a programok automatikusan darabolnak."

    Bármit, ami nem nagyobb 4 GB-nál. Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy a HD anyagok megállnak ennél a méretnél? Mkv-ből konvertálsz? Vagy talán felszabdalod a filmet 5 darabba? Aha, magyarul gányolsz, butítasz, amihez PC és idő is kell. Ilyen erővel BD.rip DivX-re is ráállhatsz, az sem különb minőség.

    "- Örülök, hogy sokaknak van idejük és pénzük további dedikált, high-end eszközökre, nekem a ps3 is nagy szó volt és ha jól tudom ez a topic a konzolban rejlő lehetőségek kiaknázásáról szól!? Vagy félre lettem informálva :F"

    Örülök, hogy örülsz. Két PS3 játék árából normális médialejátszót tudsz venni, amivel minden fenti szenvedéstől megkíméled magad. Ezt lehet elismerni, vagy ragaszkodni a PS3 kötöttségeihez. Nem hiszem, hogy ez bármelyik PS3 tulajt is földhöz veri anyagilag.
    A topic egyébként még mindig nem PS3 fan klub, hanem a PS3 tapasztalatokról szól és az is vele kapcsolatos tapasztalat, hogy csak körülményesen lehet megoldani filmlejátszást, erre irányult az eredeti kérdés is, amivel kapcsolatban felmerült, hogy ajánljunk lejátszókat. Egyébként meg végig OFF-ban beszéltünk róla.

    Neked is vannak szempontjaid, igényeid, meg másoknak is. Te nem nézel filmet, más meg szeretne, körülményeskedés nélkül. Utóbbiaknak mindent ajánlanék, csak a PS3-at nem, de ezt a PS3 tulajok nagy része tudja is, nem véletlenül rendelkezünk többen is dedikált lejátszóval a PS3 mellett ezen topicban is.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák