Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz andi126 #1965 üzenetére

    Vagy utánakeresel a modem típusa szerint, vagy ha belépsz a kezelőfelületére (http://192.168.100.1/ általában), akkor ott is kiírja.
    Egyébként ha motorola, vagy régebbi Thomson esetleg Cisco (2... széria), akkor ED2.0-ás, ha Cisco és azon belül EPC3208/EPC3208G-s, akkor ED3.0, viszont ha nem ilyen, akkor érdemes ilyenre cseréltetni.
    Az amúgy mindegy, hogy egy oszlopon hányan vannak, mert mindegyik oszlopon ugyan annyi a kapacitás, itt inkább egy adott területet kell nézni, tehát a szomszéd lehet 2 oszloppal arrébb is, ha ugyan azon az ágon van, mert akkor az összkapacitásból úgy is leveszi azt, ami neki kell.
    Gondolom vagy 60-as, vagy 120-as nete van. Ezért hangsúlyoztam már itt többször is, hogy ajánlatos lenne az a PR területén az ED2.0 modemeket lecserélni, de sokak szerint hülyeség, na itt van az eredménye.

    Egy kalap szar ez a szolgáltató, már egyszerűen nem lehet rájuk jelzőket kitalálni, tiszta idióták, komolyan mondom cirkuszban a helyük azt mutogatni kellene őket a gyerekeknek elrettentésképpen, hogy ilyen idióták véletlenül se legyenek. A szellemmesék meg egyéb helyett is az ilyenekről hülyékről szóló igazságokkal kellene riogatni a gyerekeket, azt nem lenne ennyi hülye.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák