Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz bucihost #1363 üzenetére

    Először nálunk is úgy volt, hogy nem engedtek váltani (valamelyik üzletkötővel beszéltünk), aztán mikor már nagyon kezdett unalmas lenni, akkor felhívtuk a központot, akik nagy nehezen, de belementek és azóta változott a rendszer, ugyanis nemrég megint módosítottunk (kisebbről nagyobbra a helyi ügyfélszolgálatnál) és még nyertünk is vele, ennyi jó írható csak a javukra :)

    *mikee: Igen akkor és elég sok ilyen okot lehetne mondani. De nem csak a szolgáltatónak lehet szerződést szegni, hanem az előfizetőnek is mint írtam és akkor a szolgálató bontja fel a szerződést minden további nélkül, csak persze utóbbi nem olyan könnyen kivitelezhető.

    FragStaR: Pl. a routerből, vagy ha nincs routered, akkor a az oprendszered is megmondja (GUI-n a hálókártya tulajdonságainál (részletek), vagy ott a parancssor ott pedig ipconfig /all). DNS1: 87.242.0.10 DNS2: 87.242.5.72
    Egyébként nem hinném, hogy jobban járnál a Google-val. Igaz hogy gyorsabb, viszont van pár hátrány is, ami a használatával jön. Inkább valami másik ingyenes DNS-t válasz, mint pl. az OpenDNS, azzal még szűrni is tudsz és ingyenes is és semmilyen hátrányt nem tapasztaltam a Google DNS-hez képest.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák