Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Monitor hiba topik
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz clarlet167 #22001 üzenetére
Volt róla szó, használd a keresőt!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
bogabi
senior tag
válasz clarlet167 #22755 üzenetére
Az Euronics valami franchise módszerrel dolgozik: megadják a marketinget meg a körítést, de a legtöbb boltnak nem ők a tulajdonosai (ha jól beszélek...) Így pl. én sem tudtam megvenni anno a TV-met 24 havi 0%-os hitelre, mert a bolt tulaja (egyébként tökre rendes arc) kerek-perec megmondta, hogy ő ezt a TV-t nem tudja odaadni a meghirdetett hitelkostrukcióval, mert az neki bukta.
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
humax
senior tag
válasz clarlet167 #22755 üzenetére
milyan rajta a sd adas?
tudsz csinalni egy vidoe felvetel, v kep az sd adasrol?
koszi?
tükrozodes?Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
BBéci
legenda
válasz clarlet167 #32503 üzenetére
3 hónapig volt nálam egy 63 colos, elégedett voltam vele, de inkább vennék egy 50 colost a tévéműsorokhoz és egy vetítő + vászon szettet a filmekhez.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz clarlet167 #32505 üzenetére
A kijelző csak felerősítette, szétszórta a zúgást, ugyanúgy a táp vagy inverter okozhatja, mint bármelyik másik tévénél.
-
snefftamas
aktív tag
válasz clarlet167 #32503 üzenetére
A C7000 volt csak szerencsém látni, de mondjuk ennyi pénzért vhol el is várja az ember hogy ultra brutál legyen minimális kompromisszummal. De tényleg nagyon jó...
Valahol G20 és V20 közt talán, árban V20... szvszRabolni álarcban, d*gni óvszerben!
-
BBéci
legenda
válasz clarlet167 #32508 üzenetére
3 kilóért belépő, teljesen alap házimozi vetítőt kapsz (Optoma HD20, Samsung A600), aminek a képminősége messze lenne a C7790-étől. Vászonra is számolni kell legalább 60-70000 forintot, ami szintén abszolút belépő szintű.
Azért nem jó az összehasonlításod, mert vetíthetsz 3 méter széles képet is (4 méterről nézve elég a 2,4 is), ami többszöröse a 63 colos tévé képfelületének.Használt vetítőknél alapból számolhatsz lámpacserével, ami 60-80000 forint.
[ Szerkesztve ]
-
snefftamas
aktív tag
válasz clarlet167 #32508 üzenetére
Én most adtam el a projektorom Optoma H27 persze ez még a DVD korszakhoz volt a felbontás miatt. Én 4 méterről néztem 90" vetített képet az már elég jó. Mondjuk én a sima falra vetítettem vászon nélkül, így is szuper volt.
Projektorok közül is van egy alapvető eldöntendő kérdés hogy LCD vagy DLP kb. mint a plazma/LCD kérdés Ha LCD akkor Pana, ha DLP akkor Mitsubishi vagy Optoma szvsz
Rabolni álarcban, d*gni óvszerben!
-
BBéci
legenda
válasz clarlet167 #32511 üzenetére
3,8 méterről néztem a 63-as Samsung plazmát, pont jó volt, de gondolkodás nélkül a vetített képet választanám, ha mozizni akarok.
-
BBéci
legenda
válasz clarlet167 #32514 üzenetére
Igazán élveztem a 63-as plazmát, de akkora nem fér el nálam két ablak közötti falra, ami direkt 42-46 colos tévé számára lett méretezve. A hifiállványon meg brutálisan uralta a szobát, lefogta a bejövő fényt és a hangzásra is negatív hatással volt a hatalmas üvegfelület. Különösen sztereó zenehallgatás esetén.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz clarlet167 #32505 üzenetére
A zúgást a legtöbbször tápegység (primer tekercs), vagy pedig valamelyik kondenzátor szokta okozni, de előfordulhat az is, hogy valamelyik nyáklap nincs rendesen rögzítve csavarral és az átfolyó feszültség miatt rezonál és ez okoz zajt (lásd videón), ezt hallod a panel felé sugározni, amit a az üvegfelület felerősít. Néha egy sima burkolati- vagy konzolcsavar meghúzásával/meglazításával is megszűnik a zúgás (lásd a srácot ezen videón)
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
snefftamas
aktív tag
válasz clarlet167 #37218 üzenetére
A bekapcsolt motion judder canceller csinálja ezt, nézd meg hogy tuti ki van kapcsolva, és MINDEN opciót tegyél off-ra a képbeállításoknál a film módot is.
Rabolni álarcban, d*gni óvszerben!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest