Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Amazon Kindle
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magyar árat kapott a Honor MagicPad 2
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- reMarkable - paper tablet
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #36515 üzenetére
Akkor bocs, de a teljesség kedvéért hozzáteszem azt is, amit nem akartál hallani:
Próbaképp betoltam 15 percre a BFBC2-t (kb. akkor kezdtem a single kampányt mikor megjelent és még fut ), és az első pár percnyi "huhh, de jó, hogy az a kis motion blur is eltűnt" örvendezés után jött egy kocsikázós átvezető, és ha haladási irányra merőlegesen néztem oldalra, akkor a villanyoszlopok szélén volt némi foszforlaggal fűszerezett, közepesen izmos dithering-artifact (mint ha valami fraktalvihar morzsolná szét a karókat ).
Persze ez már viszonylag szélsőséges helyzet, és ha nem átvezető lett volna, akkor lekötötte volna némi figyelmem a lövöldözés, de ott volt...
Ezután azért megálltam kicsit rángatni az egeret, de csak a zajszintet sikerült vele növelni, a ditherelés illúziója még nem esett teljesen szét.
Aztán kipróbáltam a Game módot. Ez érezhetően gyorsabb, de szemre is rosszabb. Mondjuk én így szingliben nyugodtan eljátszok Movie módban is (régen félprofi Counter-Strike Source-os koromban tuti belevágtam volna a ferritbogyót a kijelzőbe, ha ennyit lagol, de szórakozásból játszani szerintem elég jó.)
Aztán találtam egy filmet, amivel nincs jóban a samsung ditherelési eljárása sem: az új Harry Potter sötét jelenetei (vagyis kb. az egész film ).
De van még mit állítgatni rajta, ha hazaértem. (Már elfelé vonatozok.) Pl. a PC módot sem próbáltam még ki...
Viszont nem mókusüldözés ez a 18 bites elektronika, gyakorlatilag transzparens a CMS (nincs banding gamut emulált módban sem, vagy ha tologatom az RGB csúszkákat - a pana G20 is bőven jól tűrte, de nem ennyire), és eddig nyomát sem látom az RGB<->YCC mismatch-nek.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest