- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Maxtreme #131958 üzenetére
238 óránál járok a Valhallában. Oké, én is arra gondoltam, hogy egy igen hasonló sztori és játékmenet lehet fárasztó lenne. Akkor Dead Space.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
_drk
addikt
Returnal túl nehéz sokszor a nagy véletlenszerű szerencse faktornak hála. Ha nem kapsz normális artifactot és pont azt az 1-2 fegyvert amit már felhúztál és komfortos akkor esélytelen.
Biztos upgrade-eket be kellett volna tenni, például azoknál a helyeknél ami mindig ismétlődik.
Meg hát az artifactok között is olyan káosz van, hogy átláthatatlan, sokat csak 1x vettem fel pl musicbox.
Aztán amit külön utáltam, hogy Biodom4 startnál hiába 15-ös szint, semmi treat nem volt, pedig azokkal még a pisztoly is jó lett volna! Minden egyes alkalomnál rush-oltam egy ládát, ki se nyírtam semmit, csak hogy minél hamarabb legyen egy normális fegyverem. Az persze egyből 3 treat volt. Ezzel a kicsi változtatással már élhetőbb lett volna az egész játék.[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Van asszem 6 állandó upgrade, ami halál után is megmarad. Az Ether is megmarad halál után, meg persze a weapon fejlesztések. Az eleje tényleg nehéz (legalábbis nekem az volt, korábban nem játszottam hasonló játékokkal), de aztán tök sokat segítenek a megszerzett cuccok.
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest