Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Mirage #72914 üzenetére

    Enyhen szolva nem vagyok egy erzelgos tipus En sem, de azert a TLoU elso resze kemeny. A tortenet, rendezes, az egesz ahogy van, nagyon durva. Most ezt nem ugy kell elkepzelni, hogy telesirtam a csillamponis diszparnamat, de azert volt par pillanat, amikor csak neztem, meg kiszakadt a szamon egy "b+, ez azert kemeny". Plusz tenyleg annyira jo jatek volt, hogy utana par hetig nem igazan ereztem azt, hogy barmi massal jatszanom kene, minden olyan "laposnak" tunt a TLoU utan. Mondjuk En anno a Detroittal is igy voltam, szamomra abszolut egymas mellett van ez a ket jatek a legfelso polcon.
    Aztan a masodik reszt elkezdtem, eljutottam kb a harmadaig, elkezdtek jonni a hirek, hogy lesz PS5 60fps patch, ugy dontottem, hogy megvarom. Aztan azota pihen szegeny, de amugy az is tetszett nagyon, egyszer biztos be lesz fejezve, csak kozben elkezdtem mast, ugyhogy majd csak akkor terek vissza ra, ha azok mar kozben be vannak fejezve.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák