Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfy33

    senior tag

    válasz ratgab #60408 üzenetére

    Igen. Azt tervezték, a korlátozott darabszám miatt, hogy - mivel az előrendelést leállították a konzol hivatalos megjelenés napja előtt(mivel addig előrendelés a rendelés), - több előrendelőt nem vesznek fel november 19 után.
    A meglévő előrendelő darabszámra a Sony azt tárgyalta velük, hogy április végéig, max május közepéig ki fogják tudni szolgálni, mivel nem akarnak olyat, hogy a megjelenés után 6 hónappal még ne legyen teljesítve előrendelés.(félreértések elkerülése végett újra: előrendelés november 19 ig)
    Mivel már csak kb egy hónapnyi rendelés van hátra, ami látható,hogy gyorsul, ez az infó úgy látom tartható.

    Az infó playit dolgozótól van, amit eddig mondott bejött, picit csúsztak ugyan, de bejött.

    A fenti adatokat már január elején közölte, akkor mondta, hogy a szeptember végi rendelésem, márciusban biztos megjön. Megjött.

    Ettől még szubjektív véleményem, hogy:
    A kommunikációjuk borzasztó,
    Az előrendelési háborút a KV-al bukták. (Korábban kezdték a leadás lehetőségét, aztán ez a nagy összegyűlt darabszám megakasztotta az érkező mennyiség fényében a kiszolgálást.
    A sógor, koma, jóbarát is ment....

    Érdekes lépés lehet,hogy a fentiek miatt, ha végeznek a listával, "rászabaditják" az üzletekre az érkező darabszámot. Ami nyilván nem lesz jelentős mennyiség, továbbá aggasztó lehet, ki hányat vehet, stb., De mindent egybe vetve logikus, hogy hamarabb lesz polcon a rövidebb listájuk miatt a gép, mint bármi másik konkurenciánál.

Új hozzászólás Aktív témák