- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
-
Balion
senior tag
Egy apróhirdetéses oldalon kitiltani a skalpereket eléggé indokolatlan lenne. Nem hiszem, hogy hirdetni akar, a probléma valós, szerintem csak túl kellene lépni a hirdetésen, ha valaki nem szeretné annyiért megvenni és ennyi, de olyan privát üzeneteket és hirdetés hsz-eket generál a konzol skalperkedés, mint semmi más
-
Wolfy33
senior tag
válasz monk80 #52149 üzenetére
Aztán az miben fenyegetés? Élet elleni az lehet. Veszélyes fenyegetés. Becsületsértés ha csak neked intéz sértő mondatokat. (De az csak maganinditvanyos)
A másik meg ha már belevágtál az év üzletébe, akkor annak az árnyoldalait is meg kell tapasztalnod. Ez nem tetszik de a plusz haszon igen??? Most ez hogy van? Vállald fel,ha elindultál azon az úton.
[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
válasz mmearrccii #52101 üzenetére
Sikerult rendelned? En 14:41kor mar nem tudtam
-
monk80
csendes tag
Igazatok van. Ment a tiltás. Csak hát fura, hogy egyesek miként tudnak reagálni ha valami nem úgy történik ahogy ők szeretnék. Mindegy. Köszönöm mindenkinek
-
saelin
veterán
válasz tboy93 #47907 üzenetére
Fektetve lett volna nálam is jó, de a macsek miatt végül inkább állítva lett elhelyezve. Feszt csúszkálna a tetején amilyen őrült aztán pár hét múlva kereshetnék rá új borítást...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Balion
senior tag
válasz #65537792 #52163 üzenetére
Szoktam mások hirdetéseit figyelni (főleg konzolosokat), és alattuk a gyűlölködő, személyeskedő kommenteket. Ezeket jelenteni szoktam, mint kívülálló és a Staff törli is őket.
Én is azt tapasztalom, hogy nagyon sok ember nem tudja feldolgozni azt, hogy nem tud megvenni valamit. Szerintem ezt a reagálás dolgot ne hagyjuk, mint ahogy a staff sem hagyja. -
saelin
veterán
válasz Balion #52165 üzenetére
Tényleg. Az mi durva már hogy a kontroller hangosabb mint a konzol maga?
Mostmár csak valami über kemény Sony ex kellene ami megízzasztja és hallanám picit a hangját. Tisztára olyan érzésem van hogy az összes játékom ami meg van meg sem kottyan neki. Ahol a pro visított ez ugyan olyan csendben van mint a menüben. Hihetetlen.
Szerk: Nem válasz akart lenni. Sétálva remeg a kezem.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Bazsi747
aktív tag
Telekom nál is úgy van hogy csak a banki átutalással próbálkozzon az ember mint a MM nál,vagy ott jó az internetes fizetés is azt is el fogja fogadni?Ha netán mégiscsak oda jutnánk...
-
BusinessGuy
őstag
válasz Balion #52165 üzenetére
Szerintem meg aki tetümód nyerészkedik, viselje ha nem tetszik másoknak. Pláne hogy az ilyenek botokkal meg minden szarral figyelik a netet hogy jusson nekik. Szólásszabadság van...
Szerintem meg pont a skalpereket nem kéne hagyni a staffnak a kialakult helyzetben. De ez a spicliskedés a legalja már bocsánat. Csináljanak amit akarnak, de hogy még mutogassunk is azokra akik joggal nehezen viselik amit egy egy tetü megenged magának.. Persze az érem másik fele a durva anyázás, kvázi semmire nem mennek vele.
Az egyetlen amivel megállítható és csökkenthető a hiénahad nyerészkedése ha türelmesen vár mindenki a sorára. Itt legalább van sor, van lehetőséged az eredeti áron beállni egy sorba ami halad. Nem úgy mint például a pc piacon ahol aki kapja marja elven a boltok is többszörös haszonnal játszák a skalperek kezébe a hardvereket és nincs sor se semmi....
Sorba kell állni és várni türelmesen. Úgy sincs játékdömping még, mindenki sorra kerül a rendes boltokban eredeti áron illetve mi is páran továbbadjuk a felesleges megrendeléseinket ittenieknek eredeti áron. Ezzel lehet megfékezni legalább a konzoloknál a skalpereket.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Oké, előkerült megint a téma, de legyen ennyi elég, és zárjuk is le!
Hogy ki mit csinál, és az mennyire jogos vagy etikus, az nem tartozik ide a topikba. Semelyik fél részéről sem. -
S e t h
nagyúr
válasz Kendek #52173 üzenetére
Ez a topiknak szólt és azért itt került nyilvánosságra, mert nyilván a topik látogatói közül "fenyegette" meg vki.
Ha ténylegesen segítségre szorult volna, akkor nem itt kér segítséget, hanem moderátort keres privátban.
Ennek csak a nyilvánosságra hozás volt a célja, ami amúgy is ellentétes a szabályzattal, de legalább hátha rosszul érzi magát az érintett, miközben mindegyik fél esetében nevetséges lenne egy hivatalos eljárás, pláne az azzal való fenyegetőzés.
De igazad lehet, ebben a topikban egyébként minden elfér.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
RolEnD_
tag
PlayStation Magyarország híre:
"Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a Ratchet & Clank: Rift Apart magyar felirattal érkezik!"
Örülünk!
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz tboy93 #52170 üzenetére
Van és nélküle nem is játszom. De tegnap feltűnt hogy Control alatt amikor a piercing nevű fegyverrel lövök akkor eléggé megjön a hangja. Este simán zavaró is lehet ha valaki más is tartózkodik a szobában.
-
Thu
csendes tag
Ha jövő héten nem sikerül egy Digitalt szereznem az MM-ből, akkor annak szörnyű következményei lesznek a testi és lelki egészségem szempontjából. Kérlek mondjatok valami bíztató információt, mert nehezen nyelem le, hogy május-júniusig ez az állapot fog uralkodni.
-
Mr.Wiking
tag
Pár napja beszéltétek a csoportban, hogy valamilyen programmal le lehet ellenőrizni a kontrollereket. Meg tudnátok nekem mondani a nevét légyszi? Próbáltam visszaeresni, de nem találtam. Aztán lehet csak béna vagyok és elsiklottam felette.
Közben megtaláltam.
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
Bakker, ezt a topikot lehetetlen átlátni, 300 új hozzászólás szinte mindig.
Megyen!
-
ablack
senior tag
-
F-ECT$
titán
válasz Kendek #52138 üzenetére
Lehetne csinálni egy szakmai és egy beszélgetős topicot. Előzőből minden olyan 1 soros, 0 informáciútartalmú, stb hozzászólást/kérdést azonnal törölni kellene, és ha egy ember összeszed 2-3 törlést, akkor kaphatja az 1 hét, majd az 1 hó, majd az örök bant. Utóbbiban meg mehetne minden, olyan is, amit itt most nem megengedett. A veszélye megvan, hogy az előbbi topic eléggé kihalt lenne, viszont akkor lenne egy tényleg szakmai topic, ahol néhány száz hozzászólás között kellene csak keresgélni, az utóbbiban meg mehetne szabadon a diskurzus.
Igaz néhány napig kemény TG és mod jelenlét kellene, de utána beállna a rend és talán a fórum is visszaszerezne egy kis színvonalat, legalább a szakmai topicban.Dive ever, work never.
-
.LnB
titán
válasz ablack #52196 üzenetére
Úgy ahogy az offtopik témák is eltűntek, mert van PS Off topik topik. Tipi-topi..
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat