Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    válasz Haart #33238 üzenetére

    "Ezt mondom hogy ahogy más is én is úgy tudtam hogy csak a hivatalos bejelentés után lehet leadni megrendelés a gépekre, és nem júniusban. De nyilván ezzel én nem számoltam és ez az én hibám. Ettől függetlenül sztem nem egyedül vagyok ezzel így."

    Én meg azt mondom, hogy utólag teljességgel fölösleges most már mindannyiunknak emiatt stresszelni magát.
    Induljunk már ki abból, hogy senki normális ember fejében meg nem fordult az, hogy a mai világban előfordulhat egy, a mostani next genek megjelenését övező cirkusz.
    Utólag persze én is bánom, hogy nem rendeltem nyáron.
    De hogy valaki most amiatt verje a fejét a falba, hogy miért nem rendelt meg egy olyan terméket, lassan már a bejelentés (hivatalos specs, árak, képek, stb.) előtt, az nevetséges.

    Én eleve úgy élem az életem, hogy olyan, hogy fél évre előre rendeljek be bármit, az számomra nem létező fogalom. Én még autót sem veszek úgy, hogy valamire 1-2 hétnél tovább kelljen várni. Ami ezen túl van, azt a mai világban veszélyes hazárdjátéknak lehet nevezni... (nem lennék pl. annak az embernek a helyében, aki megrendel egy 7 milliós X autótípust, 6 hónap szállítási idővel, csak azért, mert nem teszik a kiállított, azonnal vihető darb színe, aztán két héttel a megrendelés után a forgalmazó bedob egy országos, -1.5milliós promociót)

    Xbox, Playstation, ki-ki ízlése szerint mit választott, de lássuk be, elképzelhetetlen volt az még nyáron, szeptemberben, hogy egy novemberi premierkor nem az, hogy pár napos, 1-2 hetes, de fél éves csúszással számoljon bármelyik cég. COVID problémák ide, vagy oda, kizárt, hogy ezt ne látták előre a cégek és felfoghatatlan, hogy ekkora mértékű hiány mellett hogy engedhették meg maguknak ezt a totális beégést, ahelyett, hogy akkor inkább eltolták volna márciusra a premiereket.
    Ahogy látom, most ilyen 20-80 aránban oszlott meg a játékosok tábora, éspedig nem az Xb-PS táborra gondolok, hanem a globális konzolokért, játékokért egyaránt rajongó emberekre, akik 20-80 arányban állnak most úgy, hogy van gép, vagy nincs gép. És a nincs gép elég sajnos, hogy itt most egyáltalán nem e gy nevetséges 1-2 hetet jelent, hanem komoly 5-6 hónapokat lebegtetnek a forgalmazók.
    Szerintem ahelyett, hogy itt egyesek tapsoltatják a cégeket, azt mondom, hogy szégyellje magát mindkét gyártó, hogy kötötte az ebet a karóhoz és ekkora globális hiány mellett is képes volt egy jól láthatóan csak fiktiív premiert csinálni a két gépnek.
    Ettől a mostani helyzettől még az is jobb lett volna, ha most csak a promoterek kapnak konzolt, aztán majd, ha tényleg van és vihető, akkor az átlagember is.
    A hozzám hasonló átlag, naiv, hétköznapi ember meg most kicsit vérző szívvel, de azért túlélve a 19-edikét majd irigykedve nézi az augusztusban, a bejelentés napján rendelést leadó vérpistikék fotóit, elgondolkodva azon, hogy ez mégis, hogy a francba történhetett meg 2020-ban. ...

    Azért a fentiektől függetlenül ezúton is gratulálok minden PS fannak, aki fél évre előre berendelte a gépet és már játszik! .) :R

Új hozzászólás Aktív témák