- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
-
vm93hun
aktív tag
Végigvittetm az RDR2-t, bár elsőre nem igazán jött be. Lehet még egyszer neki kell fussak, mert tudván hogy korlátozott ideig lesz a PS+ Extra tier kínálataként, így csak kapkodva sikerült végigjátszanom. Amit azonban abszolút nem tudtam hova tenni az az volt, hogy:
A sztori legeslegvégén (tehát az epilógus végén) Dutch tényleg csak úgy hagyja, hogy John kirabolja???
A fent említett kapkodás ellenéreis azért érthető volt a történet, de itt vajon csak én vesztettem el a fonalat, vagy a R* ezt is csak összecsapta, mint a GTA V végét?Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
Sliderxy
senior tag
válasz Wesder #116053 üzenetére
Nem az áráról kezdtünk el vitázni. Elég hamar elvesztik itt páran a fonalat és a végén már tök másról beszélünk, de nem fogom idézni újra mert nincs értelme, akit meg érdekli visszakatintgat a hsz. láncon.
Egy szóval nem említettem, hogy megéri a 27ezret.
Én biztos nem fogom megvenni annyiért mert nekem ráér, hogy majd egyszer valamikor játszok vele. 14-15-nél többet nem adok egy játékért, de ez az én egyéni ingerküszöböm. Ha egy mindenki által elfogadott TLoU reboot lenne még akkor sem venném meg ettől többért, inkább kivarom, bőven van más ami lefoglal. -
zozika84
őstag
válasz F-ECT$ #116062 üzenetére
Megvan az új Marvel saga: A végtelen vita
Viccet félretéve, valóban szebb lett; valóban van benne valamennyi munka. A Copy- paste részéhez a motornak nem értek, lehet, hogy átemelésnal autómatikusan dob hozzá pár tereptárgyat, de ezt sosem vallanák be nekünk, mivel az alapoktól építették fel Ps5-re
Egy szónak is száz a vége, szerintem a Resi 2 Remake megalkotásával jóval több munka volt és a fejlesztőknek még ott sem volt pofájuk hasonló összeget kérni a játékért.PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Gorgonka
aktív tag
Ha már szóba kerültek a remake-ek ( ), akkor megemlítem, hogy most fogom befejezni, reggeli után a Final Fantasy VII Remake-et, még egy óra lehet hátra kb. Na, ez remake! Amikor nem egy pár éves játékhoz adnak pár új tereptárgyat és szebb textúrákat meg pár épületet, gépet újra alkotnak, hanem egy PS1-es játékból készül a mai igényeknek megfelelő játék. Még azt is megbocsátja neki az ember, hogy jobbára csőjáték.
-
Jakesz
addikt
The Last of Us Part 1 új kiszivárgott átvezető jelenetek: link
-
Atomgeszi
veterán
Van ez a Sony-s kontroller töltő állvány, amibe kettőt is be lehet helyezni.
Na most az normális, hogy rárakom, világít kb 1mp a kontroller sárgán, majd nem világít? Tegnap 4 órát nyüstöltem a kontrollert, csak este nem volt már erőm rárakni, reggel rárakom és ez a jelenség.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
-
ProEvoFan
nagyúr
AC Valhalla
Gyönyörű a játék, szemmel láthatóan szebb quality módban, de kár, hogy így csak 30 fpsel fut. A skill "csillagképfa" cseppet átláthatatlan.A raid vicces, remélem később nagyobb volumenű raidek lesznek benne.
Season passt majd akciosan behúzom.
. -
Wolfy33
senior tag
válasz ProEvoFan #116072 üzenetére
Tényleg szép. A skill csillagkép szerintem is kusza, de inkább túl van tolva a részletességg, sok. Pár napja kezdtem, nem rossz, viszont a történet része szerintem kicsit összefügg a korábbi részekkel talán. (Tipp)Én csak a filmet láttam, egy AC játékkal se játszottam még. De meglepett már az angliai rész elején, a jelenben játszódó rész.
A Black Flag érdekelne a hajózás miatt. -
s7evcsenko
addikt
válasz ProEvoFan #116072 üzenetére
Az a skill fa szerintem is botrányos, nem is értem, hogy ezt hogy gondolták.
A raidek kicsit erősödnek egy idő után, de nem vészesen.
Nekem összességében csalódás volt, lehet nem kellett volna közvetlenül az Odyssey után játszanom, mert az után túl magasra került a léc és ezt nem sikerült megugrani."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
válasz Jakesz #116066 üzenetére
Hát, ez nekem megint olyan, hogy ha megnézem ugyanezt a jelenetet a remastered ps4 pro verzióból, utána várok egy napot és megnézem ezt, lehet megkérdezem, miért kellett megnézni kétszer ugyanazt a videót.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Aichon
csendes tag
válasz tothjozsi96 #116010 üzenetére
Hello,
Nekem nem jött ilyen email, január 3 a rendelésem időpontja. Ma beszéltem velük, nem tudják mikor jön. Tegnap még várható a tegnapi nap volt az Alzás fiókomban, ma már ezt írja: "Megrendelve a beszállítónál (a kézbesítés időpontja pontosításra kerül)". Ma voltam a Bestbyteban is, de jelenleg ott sincs gép raktáron, ámbár rövidesen várnak. -
veterán
-
undercover
őstag
A mesterektől kérnék egy kis segítséget.
Régen imádtam a Devil May Cry 4-et.
Amikor kijött az ötödik rész éppen nem volt időm tolni vele/megvenni. Megéri végigjátszani?
Illetve most akciós a Devil May Cry 5 Deluxe + Vergil verzió, de az PS4-es. Abból lehet ingyen upgradelni a PS5 verzióra vagy hogyan működik?Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
őstag
Van egy ALZA-s ps5 disk megrendelésem februárból ami most vehető át. Én azóta már vettem máshol, csak erről megfeledkeztem.
Ha kell valakinek írjon privátban, 185590HUF-ért átvehető a zuglói üzletükben. -
ImACeltic
őstag
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz s7evcsenko #116074 üzenetére
Odyssey is kimaradt nekem. Állítólag sokat örökölt tőle a Valhalla. Igazából csak az Originsel játszottam. A régi részek mind kimaradtak.
Phobion
Elvileg nincs. Ha jól tudom, az egyiptomi résszel újult meg a sorozat. Azóta erőltetik fullban az open worldöt. -
válasz N.YCityBoy #116083 üzenetére
Azért közvetlen egymás után nézve lehet látni különbséget, de ha már egy kis idő kimarad, akkor tényleg semmit.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Frod
addikt
válasz undercover #116085 üzenetére
Ha jól tudom a DMC5nél nincs ingyen nextgen upgrade lehetőség. Az új kiadást vedd meg.
Do you see the white shadow?
-
s7evcsenko
addikt
válasz ProEvoFan #116088 üzenetére
Nekem annyira másnak tűnt a valhalla az odyssey után mind irányításban, mind harcban, mind skillezésben, hogy kb 2 óra után majdnem úgy voltam vele, hogy abbahagyom, egyáltalán nem tetszett. Szerintem ezt két teljesen más csapat csinálta.
Mindkettőben kb 200 órám van, de a valhallát még1x nem játszanám végig, az odysseyt és originst viszont igen."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
válasz Szabi® #116094 üzenetére
Ps4pro változat szvsz a mai napig bőven megállja a helyét, még a mai játékok között is, pláne ha multiplat aaa-kkal van hasonlítva. Pontosan ezért nem értjük sokan, mi a franc értelme van most ennek az újrakiadásnak.
-
Szabi®
addikt
Igen ez is érthető így, viszont én ezt a Ps4 pro-s verziót játszottam ki először, és hát hmm... Jobb volt így. Pedig ugye ott is ment a "rinya" hogy minek remastered-elik, amikor már mindenki kijátszotta Ps3-on, sima ps4-en... Most ugyanez a szitu van.
Aki most fog belekezdeni Ps5-ön, annak érdemesebb lesz az újabbal nekivágni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Elektromos autók - motorok
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Öregszem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs