- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
-
tothjozsi96
addikt
Pécsett még mindig van a MM-ban, [kép]
-
3L1T3
addikt
Közben ha valaki beleloholná magát a PlayStation DualSense Edge kontroller megvásárlásába vagy "feliratkozásba".
Egységesen minden üzletbe egy időben fog kikerülni az ára, és előrendelési lehetősége.
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Frod
addikt
Valóban, ez a tegnapi előzetes elég felesleges és szar volt.
Kicsit Forspoken-vibeom van, ott is minden újabb néznivalóval csökkent a minőség.#116248 KaitouP
Szerintem jól lőtted be az árát, mert ~70re tippelném én is.
De illúzióim nincsenek, nyilván az utolsó darabig sold out lesz, mert miért ne.[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
veterán
válasz tothjozsi96 #116302 üzenetére
Oh már 210 náluk is a sima változat, év végére csak lesz 250 ha így haladunk
-
addikt
válasz N.YCityBoy #116305 üzenetére
Plusz szépen berakták a PS falra a Series S -t is.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
veterán
-
krx21
nagyúr
válasz 3L1T3 #116303 üzenetére
Ebben hol az információ?
Ár, elérhetőség?Ja, hogy majd lesz valamikor valamennyiért. Ezt sejtettük eddig is...
#116311 3L1T3 : Igen ez jó infó..
Amúgy remélem minőségben is lesz feljebb lépés, mert a + funkciói igazából nem érdekelnek...
Amúgy nem úgy volt hogy esetleg a markolat is cserélhető lesz?[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Deck
titán
válasz ρσгτσ #116314 üzenetére
Mindenki eltudja dönteni szüksége van-e rá vagy jó neki az alap dualsense. Felesleges sírni az ár miatt mikor még nincs hivatalos ára és amúgy is minden drága már. (kinek mi a drága) Scuf és társai is kerülnek ennyibe, de a DualSense Edge több mindenben is jobb így nálam azonnali vétel.
PS5
-
BaLee
addikt
válasz N.YCityBoy #116305 üzenetére
2020 novemberében mikor kiadták a PS5-öt akkor 300 Ft volt egy dollár. Most éppen 415 Ft.
Ez 28% romlás. Ez alapján 210 ezernél is bőven több kellene, hogy legyen az alapgép. -
veterán
-
.LnB
titán
Majd tudod cserélgetni az analógokat, hogy csak egy drifteljen, vagy betehetsz rögtön két driftelőset is.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
addikt
válasz BaLee #116317 üzenetére
Soha nem is fogja 100% -ban, rendszeresen módosítva követni a magyar ár a dollár vagy az euró változást. Valószínű itt is határtékekkel dolgoznak. Tehát könnyen lehet, hogy például 430-440 felett fognak újra emelkedni az árak.
Nyilván nem tudom ez esetben hogy működnek, de ez egy bevett szokás. Forgalmazóként mi is így dolgozunk. Szinte mindenünk import cikk. Illetve jelenleg minden, de alkalmanként előfordul, hogy magyar terméket forgalmazunk. Ritka az a terület, ahol például naponta írják át az árakat.
Ezt például 3L1T3 tudná (talán?) pontosan megmondani. De valószínű nem fogja.
Szóval ha így haladunk tovább, akkor lesz még emelkedés.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
RangerFox
Topikgazda
válasz WhiteWalker #116325 üzenetére
Nem kaptak még semmit, valószínűleg nem is fognak.
-
lo_jo
senior tag
válasz WhiteWalker #116325 üzenetére
Milyen giga büntetést? Egyébként lehet jópár dolog miatt ütni a Sonyt, pl. a refund policy egy katasztrófa bármi máshoz képest, de abba senkinek semmilyen beleszólása nem kéne, hogy legyen, hogy mit mennyiért árul.
A kiírt áron kaptak meg játékot és ingame tartalmat a vásárlók? Igen. Akkor? Nem kommunizmusban élünk, ahol elő van írva, hogy ki és mennyit kereshet. A termékek és szolgáltatások ára nem csak a bekerülő erőforrások összege, van hozzáadott érték is. Pont ugyanannyira lehetne nekimenni egy autógyártónak, hogy mennyiért adja az autót, mint a Sonynak, hogy hány százalékot kér a kiadóktól az eladások után.
Senki nem kötelez senkit, hogy PS játékot fejlesszen és vegyen, a saját döntése a kiadónak, hogy erre a platformra is megjelentet egy játékot és a játékos saját döntése, hogy megveszi-e a gépet és vesz-e rá játékokat. Továbbra is: a gaming nem alapvető emberi jog. Menjenek neki a gyógyszeriparnak, az élelmiszeriparnak, a közműveknek, a lakhatás költségeinek, vannak ott elég nagy sunyiságok, de ne egy a világ elég nagy részén luxusnak számító hobbinak. Én meg be fogok perelni mindenkit, hogy drága a repülés, hát az a papír meg toll, ami egy PPL vizsgához kell, az közel sem ér annyit, amennyit kérnek érte.
-
3L1T3
addikt
válasz ρσгτσ #116322 üzenetére
Lényegében megválaszoltad, mindig van egy adott euró árfolyam amit tart a gyártó. Ha nagyok az ugrások akkor változik természetesen. Egy ideig tartja, amíg bírja és megéri.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
KaitouP
nagyúr
válasz undercover #116331 üzenetére
Elvileg lesz: [link]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Sliderxy
senior tag
Thymesia-t próbálta valaki?
Elég jó áron hozzá lehet jutni. Gondolkodom rajta.
-
veterán
-
lo_jo
senior tag
válasz WhiteWalker #116329 üzenetére
Tisztázzuk először is, hogy miről beszélünk. Én arról a hírről, ami tegnap jelent meg és a UK ügyről szól. Több forrásból is olvastam. Azok arról szóltak, hogy egy angol fogyasztóvédelmi aktivista bepereli a Sonyt, mert szerinte megkárosítják a játékosokat azzal, hogy drágábban adják a játékokat. Eleve felmerül a kérdés, hogy mihez képest drágábban. A játékok elég nagy százalékban pontosan ugyanannyiba kerülnek más platformokon is, főleg megjelenéskor. Nézd meg, hogy a "jóságos Epic Games" mennyivel olcsóbb a Steamhez képest, pedig ők kisebb százalékot kérnek az eladások után. Pontosan: semennyivel.
Ha egy kiadó azt szeretné, hogy a játéka olcsóbb legyen, akkor olcsóbban rakja fel bármelyik digitális boltba. Ha ez azzal jár, hogy a bevétele esetleg kevesebb lesz (mert nem adnak el annyival többet, mint amennyivel olcsóbb), akkor is ez az ő döntése, ahogy az is, hogy melyik platformokra fejleszti a játékot. Az akciózás is a kiadók saját döntése, akkor és annyival adják olcsóbban, ahogy nekik tetszik.
Egyébként a per még el sem indult, nemhogy eredménye lenne, kiszabott "giga büntetéssel". Eleve több sebből vérzik az érvelése. A legnagyobb az, hogy "Sony dominates the digital distribution of PlayStation games and in-game content". Mármint az állítás igaz, de ki és milyen alapon kötelezhet bárkit, hogy a saját platformján mit és mennyiért áruljon? A PlayStation és egyáltalán a gaming nem közmű, nem emberi alapjog, nem jár mindenkinek alanyi jogon. Egy versenypiaci helyzet van, ahol szar ügy, de a piac diktál. Nem tud mindenki konzolt venni, nem tud mindenki játékot venni, viszont a média ingyen hülyítésének fel tud ülni és a FOMO miatt verni a nyálát. Senkit nem érdekel, hogy a UK-ben épp a gaming a vezető szórakozási forma, attól még nem jár senkinek.
-
Sliderxy
senior tag
válasz N.YCityBoy #116334 üzenetére
Amit láttam belőle eddig az tetszett, de azt nem gondoltam, hogy ennyire rövid a játékidő.
Mondjuk lehet nem is baj, mert kezdek kiégni a sok open world 160+ órás játékoktól. AC-ket is a Syndicate-ig bezárólag mind végig játszottam, szerettem őket, nagyon érdekelne az Origins, Odyssey, Valhalla trió, de a játékidő hossza miatt egyszerűen nem vitt még rá a lélek, hogy pótoljam. Majd talán a téli szezonban. -
Sliderxy
senior tag
válasz ProEvoFan #116339 üzenetére
Klassz kép, Witcher 3 jut róla eszembe, ami nagy kedvencem. Pont ezért is a Valhalla érdekelne a legjobban, de van egy olyan hülye szokásom, hogy megjelenési sorrendben viszem végig azokat a játékokat amik érdekelnek. Persze ha nincs összefüggés a 3 rész között felvetődik a kérdés, hogy miért. Magam sem tudom.
#116336 Mephike: Igen én is felemás véleményeket hallok róla. Egyik kollégám isteníti, másik meg fosozza. De hát ez már csak ilyen.
-
VTom
veterán
válasz Sliderxy #116340 üzenetére
Van összefüggés.
Origins: 70 óra (sztori + mellékküldik, DLC-k nélkül). Most játszom másodszok, ismét 30 óra körül járok a sztori felénél.
Odyssey: 220 óra (Platina + másfél DLC, Atlantis-t nem vittem már végig)
VAlhalla: 205 óránál járok, fő sztori kész, ír DLC kész, Franciát még nem kezdtem el, Ragnarök-öt nem vettem még meg.A három közül egyébként az Origins a legjobb AC, az Odyssey egy nagyon jó ógörög RPG, a Valhalla meg egy jó vikinges open world.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok PlayStation höz van gyári Sony fejhallgató vezetékes?
-
Sliderxy
senior tag
Az szép. Kb. ilyen játékidőkre gondoltam.
Origins-t egyszer kölcsön kaptam, de csak annyira jutottam vele, hogy belelestem a városnézős funkciójába, sajnos nem volt időm akkor játszani vele. Azért nem semmi amit belegyűrtek ezekbe a játékokba. Az biztos, hogy aki szereti ezeket a címeket annak ár-érték arányban az egyik legjobb vétel. -
Peace
nagyúr
Origins szerintem 60 körül lehetett nekem is DLC-k nélkül, Odyssey gusztustalanul undorítóan unalmas volt és le kellett tennem 6-7 hónapra, hogy erőt gyűjtsek a folytatáshoz. Nem tudom mennyi volt összesen, de 40 óra után már mocskosul untam. Valhalla 56 óra volt DLC-k nélkül. A három rész közül nekem egyértelműen az jött be a legjobban a setting miatt.
-
Sliderxy
senior tag
válasz Peace #116346 üzenetére
Na ettől tartok én is. Javarészt az unalmassá válás miatt mellőztem őket eddig.
Black Flag-et, Syndicate-et is fullosan végigjátszottam, de azért a sok repetitív mellékküldetés már rendesen untatott.Valószínűleg ezeknél már nem lesz cél a platina, hacsak nem fog annyira berántani a játék mint anno a Black Flag. -
VTom
veterán
válasz Peace #116346 üzenetére
Nekem az Odyssey eleje volt nehéz, PC-n abba is hagytam, azt sem tudtam ki kivel van, rengeteg a szereplő, a mellékküldetés, nagoyn sok a tennivaló.
Aztán PS-en elkezdtem elölről, és nagyon beszippantott, igazából rájöttem, hogy hogyan kellene játszani. Aztán pikk-pakk belerepült az a 200 óra.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
WhiteWalker
nagyúr
Pfuuuu , elkezdtem a RDR2-őt .... Hááát ez a
30FPS elég fájó , főleg a 60fps AC Origins után... Pedig jó játéknak ígérkezik , de egyszerűen "diafilm" az egész . Ez túlzás persze , de nagyot ront a játékélményen.
Ez a játék (is) kiált a 60fps-ért. -
Deck
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest