-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Pedig azt gondolná az ember hogy a fórumozók azért nem olyan sötétek mint az átlag felhasználó aki (nem olvas fórumokat) bemegy a boltba és az eladó arra beszéli rá amire csak akarja.
Megmondom őszintén hogy a 4K és a HDR parasztvakítást félretéve, ha nem fognak a játékfejlesztők a játékokhoz kiadni egy frissítést amivel legalább 30/60 fps között lehet váltani, valószínű hogy pl én se cserélem le a gépet, mert minek? Majd lecserélem ha tönkremegy.
Engem sokkal jobban érdekelne a 4K és a HDR helyett egy 21:9-es támogatás.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Wlac
Ármester
Nem akarlak kioktatni, de rosszul tudod. A Sony már megkezdte a P-net (Platinum Network) felállítását, ami egy besúgóhálózat lesz. Minden lebuktatott Fat user után jár valami az ügynököknek egy hónapnyi ingyen Plus, extra Store kedvezmények, matricák, gratuláló e-mailek. Én jövőhéten kezdem meg a kiképzést. Jön más is?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Elims
veterán
Szerintem itt senki nem írt ilyet.Olyat igen,hogy illik majd a csere.
Madwe: "A fat gépet felváltja a slim. De teljesítményben ugyanaz."
Akkor ennyi. :-)
"Nekem mellesleg jobban tetszik a sony stratégiája..."
Nekem vhogy kevésbé tetszik.Mi van akkor ha a sony a felhasznàlòkra kívàncsi és ha mondjuk a 3/4-ük vàlt akkor a maradék 1/4-nek finoman beint és vàltàsra "kényszeríti".
Gyuribàcsi: A sötétségre csak annyit,hogy...legyen igazatok.
Krx: Az ilyen hülyézés meg hasonlò íràst mellőzzük.
Mkinek megvan a sajàt véleménye.Neked/nektek az,màsnak màs.Ez egy fòrum ahol normàlis(!) "hangvételben" lehet reagàlni màs íràsàra.
A jövő majd megmondja,hogy mi a helyzet.Csabee: "Pont PS4 nélkül vagyok."
Ennek én roppant örülök. :-(((((((((
Van esetleg vki aki jàtsza mostanàban a sniper elite 3-at? :-(
Még mindig a port. :-/
A crew-ban 10000-es port-ot ír.
Esetleg engedjem àt ezt a 10e-t a router menüjében udp/tcp?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest