- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen fotópapírt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz #10186752 #187629 üzenetére
Mondjuk sose csináltak belőle titkot, hogy ellenőrizhetik a személyazonosságodat a csalások elkerülése miatt.
Once the customer makes payment and passes any fraud checks the CD key will be made available on their CDKeys.com account and sent to their email account.
Az meg külön jófejség volt tőlük, hogy szóltak, hogy lehet nem fog működni a kód...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
S e t h
nagyúr
Megcsináltam, és a papírra ráírtam még azt is, hogy ez nevetséges, és panaszt fogok tenni a vonatkozó hatóságnál, mert szerintem ez jogszerűtlen eljárás.Sok sikert hozzá, majd számolj be az eredményéről!
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
Madwe
nagyúr
Ezt a te érdekedben tették, értem én h macera, de hidd el jobb az ha valaki ilyenekre is figyel minstem h nem figyel. Gyanúsnak jelezte a rendszerük a tevékenységed (mert mondjuk magyar vagy s uk feltöltőt veszel) és le akarták ellenőrizni, h nem lopott kártyaadatokkal vásárolnak e náluk (aminek neten ez a módja). Nem értem ezen miért kell felháborodni... pár perc macera (arról nem beszélve egyébként, h idegen storeban vásárolni meg igencsak véleményes, leginkább szürkezóna, szóval végképp vicces szerintem a mentalitásod )
Mellesleg amazonon és más helyeken is SZOKTAK ilyet kérni hasonló formában, uh végképp hibás az érvelésed...
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
Szürke oldal (aka nem hivatalos), ne lepődj meg semmin, volt már fejlesztő/kiadó aki (pc-s vonalon) azt mondta, hogy inkább warezolja le mindenki a játékukat mint, hogy cdkeys, g2a, etc-től vegye.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Vezetékes FEJhallgatók
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elektromos autók - motorok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest