- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz #20844032 #171670 üzenetére
Lehet, már megszoktam, de alapvetően nagyon jó szemem van. Még az iPhone X-en is megláttam azt, hogy a valahogy mások a pixelek mint Samsung S8 plusson, amiért ugye meglincseltek az X topikba, de aztán kiderült, hogy azért láthatom, mert másképpen vannak rendezve a pixelek.
Szóval amilyen messze én ülök 1-1,5 méter nem igazán látok különbséget egy 4K film és egy sima között! Mondom ezt úgy, hogy annó a 720p és 1080p filmek között sem volt számottevő különbség, maximum akkor ha nagy mozgások voltak a bitráta meg a béka segge alatt volt. Persze ha valaki 4k monitoron játszik közelről vagy a tv elé ül, akkor ez változik ugye, de alap nappaliban való használat mellett, elhanyagolható az előny. Meg ugye számomra a HDR alapvetően egy rossz dolog. Mintha túl lennének szaturálva a képek, a Pókembernél például nagyon szembetűnő, hogy valami nincs rendben. Szóval ezeket is mérlegeltem mikor egy sima Boxot vettem annó, no meg mert a fehér one slim a legszebb konzol amit valaha kidobtak (Aztán a PS4-ért ment a levesbe)
Amit pedig még megjegyeznék, hogy 4K-n lehet élesebbek a textúrák, de kb ennyi. A "gagyi" karakter mozgásokkal ötvözve (mert valóban, az animációk x éve nem változnak) olyan érzetet ad 1-1 játék mintha valami modolt változattal tolnám, ezért is mondtam azt, hogy majd a következő generációnál érezzük meg ennek az igazi hasznát, feltéve ha a játékok nem csak shaderekben és textúrákban javulnak majd.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest