- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
válasz WhiteWalker #112651 üzenetére
én néztem gameplayt belőle, és eléggé unalmasnak hittem
aztán végülis beszereztem a hype miatt - szerintem tökéletesre csiszolták a játékmenet/hangulat kombót. jó ütemben történnek a dolgok, nem lesz unalmas, pont ki van számítva, miből mennyi kell
ehhez jönnek még a zenék, az atmoszféra[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Engem is megvett kilóra a játék, bár én csak kicsivel vagyok előtted benne. Az Unchartedek után az irányítás kicsit fura volt, de azt leszámítva minden tetszik benne. Ahogy kinéz, a történet (bár több dolgot simán kitaláltam, hogy mi lesz), de legfőképpen a HANGULAT. Engem teljesen beszippantott, nem tudok 1 óránál többet játszani egyben, mert szét stresszelem magam Hozzá tartozik, hogy éjjel játszom csak vele, a gyerekek miatt, de a fülesről már letettem, mióta egyszer nem hallottam meg az asszonyt és megfogta a vállamat
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
MerLinh
senior tag
Hat ez ilyen Egy fokkal tobb mint egy interaktiv film. Tortenet szerintem jo, nem szeretem a zombis témát de ez beszippantot vmi oknal fogva
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
gianni85
veterán
Nem vagy egyedül, én elkezdtem anno PS3-on, felénél meguntam. Később elkezdtem PS4-en, szintén a felénél meguntam. Aztán bagóért csak megvettem digitálisan, és most a Pro-n is elkezdtem, de (mily meglepő, megint a felénél) közbejött egy Horizon és egy Nioh, aztán meg se fordul a fejemben, hogy elindítsam. Kíváncsi vagyok, hogy ebben a generációban végig tudom-e még vinni. Valahogy az UC játékokat le se tudtam tenni, de ennél meg nem jön át az atmoszféra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PS5 Slim (garanciás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs