- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Akkor melyik a jobb? Drámain hagytam. Csak 15 percem volt kipróbálni reggel.....
Viszont lehet gondjaim lesznek a japánnal. Hiába mocskos hangulatos, de az angolt értem, itt meg olvasnom kell mindent miközben cselekednem is kellene vagy haladnom. Lehet ezzel még meggyűlik a bajom a későbbiekben.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Csonkolni ott a Nioh!
Meg legyünk reálisak... Lehet pár kart és fejet le lehet vágni egy katanával, de úgy hamar ki is menne az éle a sok csonttól! Sokkal praktikusabb egy szamurájnak - főleg több ellenféllel szemben -, hogy a lágy részeket támadja, ami jóval kevesebb erőt igényel, de legalább ugyan olyan hatásos.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
stilo18
addikt
Igazság szerint én nem kifejezetten a grafikára értettem a HDR hsz-t fentebb.
A HGIG - et legjobb tudásom szerint 3 játék támogatja, Gran Turismo : Sport, No man's sky és a Modern Warfare.Single player - nél szó szerint ha világít egy lámpa a játékban, akkor az a tv-n is lemászik a képről.
De bármelyik másik fényeffekt ilyen látványos.
Olyan dinamikája van a képnek, hogy mikor cimborám szólt, hogy megnéztem-e ezt a HGIG-et, csak legyintettem, hogy nem...Aztán ezután "unalmas" a többi játékban a HDR... Persze túlzok picit most, de biztos, hogy más szinten van...
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
.LnB
titán
Ó b+! Azért eszembe juthatott volna a film vége. Így ez de gáz. Jó nyertél a bdsrstnt...
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Akkora trophy hunter vagyok... Psnprofiles szerint a legritkább trófeám, a Battlefront 2 - Reach Rank 50. A második helyen pedig NHL 19 - Get an assist with a between the legs pass.
Szóval ennyire érdekel.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
Carlos Padre
veterán
Kitünö példa arra, hogy egy harcrendszer annyira
szarszopatós, hogy muszáj bele a segítség, ami szerencsére találkozik is a tömegigényekkek, ahogy a példa mutatja. A gond az, hogy megszokod és olyan játékokban is sírsz utána, amik egyébként kiváló harcrendszerrel bírnak.Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
.LnB
titán
Nálunk még a gyerek is azt mondta, hogy ez uncsi. És igaza volt. Én ezt AAA játéknak se mondanám igazából. Csőjátékok közül is a gagyibb fajta. Legyőztem Hulk-kal a nagy gyíkembert, és nekem ebből ennyi elég is, valószínűleg örökre.
Volt olyan bugom, hogy újra kellett töltenem a mentés. Hulk nem volt hajlandó megmozdulni, csak nézelődni tudtam vele körbe.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Nekem is az jutott eszembe
hombre[EU] : Akartam feltölteni videót, de annyira lassú volt a ps a menüben vágás közben, miközben ment a háttérben a Days Gone, hogy hagytam a francba.
De egy telóval készült rossz minőségű képet beteszek, hogy nem kamuztam
De várjatok, lehet van olyan mentésem, ahol égek Rögtön meglesem Akkor veszek fel egy kis Ghost Rider-el csapatást.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Éreztem én, hogy ez lesz, de olcsó volt. Ez van.
Van, Free upgrade lesz. Ennyi.
Konzol Világnál elő van rendelve nekem a PS4-es verzió. Még belefértem a spéci fém tokos előrendelésbe. Azt szeretném is, szóval remélem ha azt megveszem, akkor csak be kell majd tennem a PS5-be, és semmi más teendőm nem lesz.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Yodamest
veterán
Látom kivertem a biztosítékot, pedig csak jó meglátást akartam kiemelni a szürkeségből.
Deck Ez a PC tele van csalókkal megint csak általánosítás, ez teljesen JÁTÉK és nem PLATFORM függő dolog, pl. az Overwatch abszolút nincs tele csalókkal, mint ahogyan a Monster Hunter World sincs.
Carlos Padre VAN konzolom csak szólok, használom a PS+-t csak szólok, szóval ne beszéj nekem az egyoldalúságról.
consono vidikari árának feléért már nem fogsz konzolt venni, a PS5 legalább annyiba fog kerülni, mint egy felsőkategóriás PC VGA, viszont csak 1 év garód lesz rá, ha meghal mondjuk a 2. évben mit csinálsz? A Horizon rajtja nem azért lett ilyen tré, mert gyengék a PC-k és nem bírják el, hanem mert szar lett a portolás, de ha ki lesz patchelve úgy fog futni, mint az álom 4K-ban 60 FPS-el.
Egyébként egy jó ellenérv volt, ami miatt NEKEM IS van PS-em ez pedig hombre[EU] válasza, az exkluzív címek. Imádom én is a Bloodbornet többek közt, jelenleg a Days Gone-t tolom, ezek nagyon jók és bár lennének PC-re is.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
hát nem is az.... maga az elv nekem olyan fura, hogy veszel játékot, veszel konzolt ÉS még veszel multit. Van egyébként konkrét ismerősöm, munkatársam aki pont emiatt nem vesz konzolt, mert visszataszító neki ez, hogy a multiért is fizetni kell, csak egy példa.
De ez is most olyan, hogy aki vér konzolos, annak nyilván megéri, mint ahogyan a WOW előfizetés (8000Ft/2hó) is megéri annak, aki csak WOW-al játszik állandóan. Viszont annak, aki WOW mellett még sok mással is játszik már nem éri meg 2 havonta az a 8000. Ez kb ugyan ez, ha te mondjuk csak néha akarnál tényleg havonta 1-2X multizni valamilyen ismerősöddel, de egyébként meg nem is használnád ki ennek az előnyeit, akkor gondolj bele tényleg tök rossz, hogy ezért az alkalmi multizgatásért is rá vagy kötelezve egy szolgáltatás kifizetésére. Nem tudom érthető-e a WOW-os hasonlat, bár szerintem az találó.
-
veterán
Én màr tolom, hát vegyesek eddig az érzések😒 Nekem nagyon lomha a karakter, ami "újdonságokat" belevittek jó is, de teljesen felesleges is👍 A parry hát az sem az igazi, remélem, hogy a későbbiekben lehet a karakteren változtatni, hogy fürgébb legyen, mert ez így egyenlőre nekem nem áll kézre, vagy csak rá kell hangolódjak még, mert én a gyorsabb/pörgősebb karakteres soulsborne játékokhoz vagyok szokva...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Ukrajnai háború
- Opel topik
- Lexus, Toyota topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest