-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na egy uccsó Death Stranding kérdés a nyelvvel kapcsolatban: a rendszer nyelve szerinti feliratot tölti be a játék, vagy lehet a menüjében választani?
-
törölt tag
válasz STC Speed #220604 üzenetére
Jó cucc, nem azt mondom, csak nem mindig van kedve az embernek mondjuk egy 2 órás session alatt max két küldetést haladni, mert folyton keresztül kell menni az egész térképen.
Nekem amúgy pont az eleje tetszett nagyon, a téli táj és a fények zseniálisak voltak. Aztán ahogy kinyílt a világ, úgy hígult fel a történetmesélés sok lovaglással. Koncentráltabb fomában simán zseni lenne. Mondjuk így is GOTY számomra, bocs God of War.
-
törölt tag
válasz ViktorHUN79 #220619 üzenetére
Dobd át a kódot privátban, megmondom működik-e
Én miért nem kapok sose ilyet? Úgy nulláznám a walletem mint a szar
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ViktorHUN79 #220622 üzenetére
Wow, köszi
-
törölt tag
Sokat tölt ez a Death Stranding?
-
-
törölt tag
-
törölt tag
Segamegadeath innen jelölt barátnak?
-
törölt tag
válasz markknight #221425 üzenetére
Én live streamet nézek belőle épp. A checkpoint rendszer botrány. Igazi időhúzó szopatáscunami. Mikor végigugrálsz egy részen és ha leesel tök jól visszatesz az ugrás elé, de ha az ugrálós rész után harcban kinyírnak, akkor visszadob a legutóbbi mentési ponthoz, az egész ugrálás elé? Mi??? A DS legidegesítőbb részeit vették át. Ja és persze a respawnolás.....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Bloodborne-t nyomtam, ott is ilyen volt a checkpoint rendszer. Csak ugye ott nincs ugrabugra. Siriust nézem, Pistitől néha kivagyok, meg hogy abból áll a stream hogy cheereket meg mittoménmiket köszönget meg folyamatosan. Kedvencem mikor az összes átvezetőt végig pofázza, aztán a végén mondja hogy mekkora sztorija volt a játéknak
(#221435) markknight: Az a baj, hogy nem picit távolabb rak le, hanem visszatesz az ugrándozás legelejére. Hogy minden egyes halál után megint végig kelljen menni azon a részen. Ez időhúzás nem tartalom.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz hombre[EU] #222264 üzenetére
A lány is csak random odaült közéjük, semmi köze hozzá
-
törölt tag
Az F1 bántóan átlagos. Még mindig ott tartunk 2019-ben, hogy ha egy autó megáll technikai gond miatt (ami a játékossal meg se történhet), akkor egy idő után eltűnik az út széléről, semmi olyan hogy odafutnak a pályabírók, jön a daru vagy ilyesmi. És még sok gagyi vagy buta megoldás van benne.
-
törölt tag
A Zombie Army játékok jók? Most nézem hogy jön a 4. rész.
Ehh belenéztem egy gameplay-be és béna... Sniper Elite csak zombikkal. Azt hittem valami Wolfenstein féle FPS.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Hisense LCD és LED TV-k
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest