Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wlac

    Ármester

    Ígérem, hogy ez az utolsó alkalom, hogy magamtól szóba hozom a Battlefield kampányát, de nem bírom megállni. Megvolt a végigjátszás, éppen gyűjtögetem a cuccokat, amikor bedobta Full arsenal trófeát úgy, hogy még csak Szingapúrban vagyok (az azt követő pályákról semmit sem gyűjtöttem még össze), és azzal egy időben a Recont is. Nem panaszkodom, legalább nem kell azokat a pályákat újra megcsinálnom. Viszont, hogy ne csak az legyen, hogy csak a szám jár, íme néhány videó, amiket tegnap és ma lőttem a játék hibáiról. Ezek nem gamebreaking bugok, csak szimplán beléjük futottam, azonban mivel nem folyamatosan rögzítettem a játékot, ezért sokat elárul róluk, hogy még a recordingot is volt időm bekapcsolni. Ezeken felül számtalan egyéni hiba is volt (tereptárgyakon való átfutás, rengeteg pop-in, textúrák villogása, padlón való átesés stb.)

    Gumi fa
    Mesterlövészek akcióban
    Ilyen társak mellett...
    Az elit alakulat
    Ez valami telekinetikus pajzs lesz

    A'rpi újra letöltős módszerét azért nem próbáltam ki, mert ADSL neten belehalnék a várakozásba, és mivel nem gamebreaking bugok, ezért éppen maradhatnak is. Külön poén, hogy a játék végén Hannah még utalást is tesz a Dice-ra, amikor arról beszél, hogy a felszerelés megbízható, mert svéd gyártmány. Aha...

    Petreszku: nem, nyugodtan mehet egyszerre a kettő.

    marillyo: én anno próbáltam PS3-on, de nagyon macerás volt (mint úgy a Rockstar játékok általában). Lehet, hogy PS4-en megpróbálom majd egyszer, de nem nevezném annyira könnyű platinának.

    “The wha-"

Új hozzászólás Aktív témák