- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Főleg ha új vagy a BR-ekben. Rettentően hosszú a tanulás míg eljutsz egy átlagos szintre, és rengeteg tényezőn múlik a siker, nem úgy mint mondjuk COD-ba vagy Overwatchba (igaz, itt értékesebb is 1-1- win) Gyorsan kell lootolni, mozogni, ismerni a pályát, ismerni a fegyók szórását, milyen hopupot, milyen optikát teszel rá, figyelni a kört, hogy ne third partyzzanak be, pingelni, jó utvonalat választani, jó legendet megtalálni, harc közben visszavonulni, healelni stb. Van 1-2 COD god ismerősöm, de az Apexet azért engették el mert nem tudnak ennyi mindenre figyelni és unják, hogy az emberek úgy nyelik a golyókat mint a szivacs. Persze ilyenkor a játék a szar, nem adja meg a lövést, blabla. Ez van, szerintem minimum 2-300 óra mire az emberben összeállnak a dolgok. A randomok pedig különösképpen balfékek ebben a játékban, körülbelül a meccsek 70%-a kuka, kidobott idő. Nem jönnek, lootolnak, bénák, kilépnek stb stb.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz markknight #233651 üzenetére
"Van 1-2 COD god ismerősöm ..... Persze ilyenkor a játék a szar"
Nézd el nekik, a serdülőkor ilyen.Azért én nem láttam 2-300 óra tanuló időt egy BR-ben sem. Fortnite-ba a 3. meccsemen 2. lettem. Az is volt az utolsó játékom. "jó én ezt (is) kipörgettem, ennyi elég is volt"- gondoltam
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
30z.Samu
félisten
Tegnap valaki írta, hogy a Sims 4-ben ótvar az irányítás konzolon, én most kíváncsiságból játszottam vele egy kicsit. Elsőre tényleg fura, de őszintén szólva rosszabbra számítottam, kicsit szokni kell, de amúgy nem vészes szerintem.
Sic Parvis Magna
-
Deck
titán
Játék közben néha arrébb ugrik a kép mintha a jobb analógot mozgatnám, pedig nem. Vagy magától neki áll kicsit forogni.. 2 hónapos kontroller. Gari vagy szedjem szét? Tapasztalt már valaki ilyet?
Szerencsére van másik kontrollerem addig is..
PS5
-
Wlac
Ármester
válasz 30z.Samu #233653 üzenetére
Én is jeleztem, hogy fura. A mozgást már megszoktam, ami inkább fura nekem, az az, hogy néha átvált a kurzorról afféle menüpontok közötti ugrálásra a játék. Biztosan én idézem elő valahogy, csak nem tudtam még rájönni, hogy hogyan.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Wlac
Ármester
-
freeknight
őstag
Lement a 4. befejezés is a Resident Evil 2-nek. Isteni játék volt, most már tűkön ülve várom a 3. részt is.
Kéne addig is valami játék, Hitmán 2-vel szemezgettem. PS Plusszal csak 5600 ft az alap verzió. Ez tartalmazza az összes pályát? -
Bogyi007
veterán
válasz Wesder #233553 üzenetére
Samsungra 24, nekem 25.-re tönkre is ment most januárban...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Wesder
félisten
válasz Bogyi007 #233663 üzenetére
Az úgy kellemes. Nekem egy FHD LG adta meg magàt ugyan így még pàr éve. Szerencsére volt rajta extra garancia, így becserélhettem egy nagyobb 4K-s Philips-re. Megérte az a 1xezer ft a plusz garanciàt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
nylontacsko
senior tag
Ha addok az account-omhoz még egy bankkártyát, akkor kiválasztható, hogy melyik legyen az elsődleges, illetve, hogy melyikről mit fizetek?
Köszi a választ előre is"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
RangerFox
veterán
válasz nylontacsko #233670 üzenetére
A második felére a válasz igen, töltheted azzal a kontrollert.
-
wolf13
őstag
válasz nylontacsko #233672 üzenetére
Szerintem droidnak válaszolt.
-
RangerFox
veterán
válasz nylontacsko #233672 üzenetére
Igen, bocsi, Digidroidnak ment az előző...
-
RangerFox
veterán
válasz nylontacsko #233675 üzenetére
Tudsz több kártyát megadni egy fiókhoz, és vásárláskor megkérdezi, hogy melyikről szeretnél fizetni. Azt nem tudom, hogy egy előfizetés melyik kártyáról fogja levonni a pénzt, arról se tudok, hogy ezt be lehet-e állítani.
-
saelin
veterán
Hmm, annyira megtetszett a Fortnite hogy vettem egy Battle pass-t. Ahogy nézem az ebből jövő vbucks-ok fedezni fogják a következőt. Nem is rossz.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Omateee
tag
Köszi az infót, R6 ment is a kosárba.
Anno Year 2 végéig fix csapattal nagyon jó élményt adott PC-n, csak azóta mindenkinek kicsit "kikopott" a gaming az életéből, maradt a single player vagy casual multi konzolon.Az viszont nem teljesen világos, hogy a Year 1 operátorok ezzel a kiadással egyből unlockolva lesznek, vagy ugyanúgy venni kell őket ingame creditért?
-
Carlos Padre
veterán
A Mass Effect: Andromeda verhetetlen áron van most ha valaki még nem zsákolta be.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Carlos Padre
veterán
Mostanában nem volt hír a PS Now-ba bekerült újabb játékokról vagy csak nekem maradtak ki?
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
válasz Omateee #233679 üzenetére
Venni kell őket. 1000 renow/ operátor (de csak az első évesek ilyen olcsók). Amikor megvettem, ezen meglepődtem, azt hittem az első két év jár hozzá, de nem. Viszont ezresével pik-pakk feloldhatóak. Az nem vészes.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
GEIL
addikt
válasz Wesder #233682 üzenetére
PS4-en is 28-60 fps között ugrál Fortnite STW-ben.....de átlag inkább 30-34 fps....éppen játszogatható. Vbucks farmolás miatt kezdtem el, de maga a játék nem rossz tényleg.....nagyon összetett és sokmindenre kell figyelni ( survivorok, hősök, védők, csapatok összeállítása..fegyverek kraftolása.....sokféle nyersanyag...fegyverek fejlesztése, csapdák....képességek..mit mikor fejlessz és hogyan kombináld rengeteget befolyásol a haladásodban......nem csak a fő küldetés útvonal a lényeg, mert ha az "inventory" rész nincs rendben, akkor csak ketyegsz 60 %-on....pedig a nálad levő cuccokből ütősebb is lehet az összeállítás.... szóval nem hinném hogy ezt teljesen átlátja egy 10 éves gyerek....felnőtt fejjel is bőven lehet gondolkozni mellette.
Fortnite BR-t tavaly április óta nyomom fiam miatt....azóta mindegyik battle pass megvolt kimaxolva...minden skin és cucc kiszedve stb......1998 óta quake3-at játszom ( UT és CS mellett persze)....hát mit mondjak.....kb 1500 órám van a játékban cakk pakk....de az elején nagyon nem éreztem....idegesitő a találati rendszer.....de rá kell érezni.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
30z.Samu
félisten
".de az elején nagyon nem éreztem....idegesitő a találati rendszer...."
Nekem is ez volt fura az elején, bár én CSGO után kezdtem el és arra kellett rájöjjek hogy valójában ott volt valamiért fura. Vagyis inkább a hitbox, ami a CSGO-ban egy kalap sz@r a mai napig.
Sic Parvis Magna
-
sp8787
addikt
válasz sp8787 #233689 üzenetére
Hands on: Nioh 2 Review - trustedreviews
Nioh 2's most promising evolutions are thanks to fan feedback - gamesradar
Team Ninja Confirms How Long Nioh 2 Is - gamespot
'Nioh 2' killed me 14 times in 90 minutes - engadget
Preview: ‘Nioh 2’ balances difficulty and fun on a knifepointlint - mercurynews
Nioh 2 Final Preview: The Boss Battle That Almost Broke Me - ign
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz #10186752 #233692 üzenetére
Gondolom most sp teljesen magába roskadt... Itt egy kis biztatás neki: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Eddig egy 5.1-es DAC alakította át a hangot optikairól analógra, hogy megszólaljon a 18 éves Genius hangrendszerem. Vért izzadtunk, de sikerült beállítani, hogy működjön az 5.1. Tegnap beüzemeltem az új Logitech Z906-os rendszert. DTS dekódolást tud. Belelestem PS menüben a hanghoz és (szerintem) automatikusan beállította magát, hogy DTS (priorizált ?). Ez így teljesen rendben van, ugye? Mármint, hogy a DTS a preferált neki. Máshoz nem kell nyúlnom? Pókember szépen szólt.
-
Wlac
Ármester
válasz Digidroid #233669 üzenetére
Elméletileg csak a Sony Gold és a Platinum használható vezeték nélkül, bár mintha lenne valamilyen megoldás, amirel 3rd party fülest is lehet így használni, de majd egy tapasztaltabb headsetes megmondja.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
sp8787
addikt
válasz hombre[EU] #233695 üzenetére
7/10
-
saelin
veterán
válasz sp8787 #233697 üzenetére
Ha ugyan azt hozza mint az első, akkor nem lesz vele baj. Nagyon gondolkozom a day one vételen. Szorítom a pénztárcám is, mert azért tisztes backlogom van és azzal sem ártana haladni. Gyakorlatilag How long to beat alapján haladok a gyorsabban kivégezhetőekkel a hosszabb játékok felé. Szép project az idei évre.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Lackooo84
nagyúr
válasz redhunter #233699 üzenetére
Sok vezetéknélküli füles van, de a PS4 saját BT-ával egy se megy csak a gold, meg a platinum, azok meg inkább no komment... Szerintem aki jó vezetéknélküli hangzást akar az az Astro A20-nál kezdi. Vannak TB fülesek olcsóbban, csak azoknak az anyagminősége elég meh... törnek mint a ropi.
The Truth is out there...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest