-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz boost #227797 üzenetére
Online nem érdekel, csak local coop Az Overcooked2 is kapott leárazást, csak most! Viszont elsőre bőven OK lehet az 1, harmadáron, karácsonyi kiegészítővel (Holiday Bundle)
Megint nekiugrottam a listának, jelentős változás úgy tűnik nem lesz.A Rainbow 6 Siege élvezhető offline?
[ Szerkesztve ]
-
Mr Bond 007
őstag
Én idén csaptam bele a ps4-be, de most húztam be a Gow + Spidermant
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ez pontosan miért is lenne probléma? Jómagam már így is elég sok mindent kijátszottam, de csak akcióban vásárolok, vagyis semmit sem akkor amikor megjelenik. Mégis, nem érzem magam emiatt veszélyben.
Persze lehet időrendben visszafele is játszani, kinek hogy, de a magam részéről azt sokkal logikátlanabbnak tartom. Ha visszafele haladsz, az sokat tud rontani a játékélményen.<-ƘƘ->
-
hombre[EU]
veterán
Na vettem én is...fenyōfát na meg FinalFantasy VIII Remastered €13.39
Life, Uh, Finds A Way
-
saelin
veterán
Na jó... Egy soulcalibur 6 deluxe-ot én is behúztam. Már olyan régóta remegett felette a kezem hogy most nem érdekelt.
És akkor mostantól nem veszünk semmi játékot...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
gyendre2
tag
Sziasztok !
Sajnos PS4-em már nincs meg, ezért segítségre lenne szükségem.
Egy Fortnite kódót claimeltem a PS Storeban (Neo Versa), de mint kiderült , ezt ingame is meg kell tenni.
Ha valakinek lenne 5 szabad perce és megszerezné nekem a reward annak örülnék.
Hardverapro értékelés nélküli, új tagnak nem küldöm el a PS accountom adatait e-mailben. Megbízható fórumtársat keresek (még ma lenne rá szükség, éjfélig van egy akció ) -
30z.Samu
félisten
Kipróbáltam a Wolfenstein Old Blood-ot..úgy három órán keresztül, beszippantott. Úristen milyen atmoszférája van a játéknak! Bring'em on-on nyomom, az úgy érzem nekem untig elég jelenleg, vissza kell szokni controller-re, de kb egy óra után már több heady-t is sikeült kiosztani, szóval fog ez menni. A grafika olyan, amilyen, akárhogy is nézzük már négy éves játékról beszélünk, de a hangulata eszméletlen, nem is tudom melyik játéknál volt olyan utoljára, hogy izzadt a tenyerem. A robotok között flangázni elég para, pláne fülessel + a controller olyan erősen rezeg, amennyire közel vannak. Ilyen téren jól is tettem, hogy végül konzolra vettem meg, mert ez most nekem adott egy pluszt az élményhez. Volt egy rész, ahol szívtam fél órát, mire kiderült, hogy én voltam a noob.
Most egy kis pihit tartok, de szerintem utána megyek és tolom tovább, beszippantott rendesen, valószínűleg meg fogom venni a New Ordert és a New Colossus-t is.Még az elején, amikor a hajóval ki kell menni, ott a karakter a négyzet lenyomásával levette a gépágyút és én azt hittem, hogy csak úgy lehet vele tüzelni. Na már most így akármit csináltam sosem volt elég a lőszer és mindig lelőttek. Már készültem feladni és pihenőt tartani, amikor rájöttem, hogy a gépágyút vissza lehet tenni a helyére és akkor végtelen lőszer van...miután erre rájöttem, könnyebb volt a helyzet. Sic Parvis Magna
-
ChiliChili
tag
Sziasztok, segítségre van szükségem. Ajándékba szeretnék adni Paystation store kártyát, amit online aktiváló kóddal szereznék be. Ezt az ajándékkártyát a német store-ban is fel tudja majd használni? Vagy keressek ebayen német store-os ajándékkártyát? Melyik megoldás a nyerő?
-
RangerFox
veterán
válasz ChiliChili #227820 üzenetére
Csak német régiós kártyát tud német storebsn felhasználni.
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz 30z.Samu #227819 üzenetére
Pedig szerintem az reboot leggyengébb tagja, de mondjuk nem is teljes értékű játéknak készült, inkább olyan, mint egy stand-alone expansion.
Bár a sorrendet tartottam volna, a NO az előbb volt, hiába előzménye az OB. Na, most, hogy jól megkavartalak jó játékotA New Ordert újráztam, platina is megvan, de az OB nekem anno elég volt pc-n évekkel ezelőtt, azt meg sem vettem.
Igazából nagyon divat utálni manapság a Bethesda-t, de akárhogy nézem, számomra az elmúlt évek legjobb fps-eit ők hozták: Doom, Wolf, Prey... és a Rage2 még itt vár a sorára a polcon.[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
nylontacsko
senior tag
A gyereknek szeretném karácsonyra megvásárolni a Sims 4-hez a Cats and Dogs add-ont.
Na most...
A vásárlás után azonnal fent lesz, vagy telepítenem kell?
Jó lenne ha nem látná december 24-ig"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
penge111
addikt
válasz tboy93 #227822 üzenetére
Tboy93: láttam érdekel a Ni No Kuni II, valóban sosem volt ennyire alacsony az ára. Én platináztam, de az első részéhez képest a sztori nagyon gyenge, mondjuk ugy, hogy egy JRPG-hez képest nagyon gyenge, de a harc, a királyságunk menedzsmentje, a varázslatos zene, és a Miyazaki rajzfilmeket idéző grafika engem megvett kilóra. Ha anno láttad és tetszett a csodálatos Totoro, Chihiro szellemországban, Laputa stb. Akkor lehet téged is beszippant majd.
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
lacko6
senior tag
Hi.
Fel lehet másolni a lemezes játékot hogy ne pörgesse a lemezt a gep?Vertical stand miatt.Nem javasolt ugy játszani.
-
Frod
addikt
válasz lacko6 #227827 üzenetére
Nem lehet, a gép mindenképp felmásolja azt az adatot, ami kell neki a lemezről, esetleg még tölt hozzá le valamennyit + a későbbi patch-ek.
Csak játék indításakor pörgeti meg a lemezt, ezzel ellenőrizve azt, utána elméletileg nem bántja többet.Do you see the white shadow?
-
Tdizsolt
senior tag
-
Remnant: From The Ashes is kapott 30%-ot
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
S e t h
nagyúr
válasz Aguinaga #227788 üzenetére
Egyik játékkal sem fognál mellé, persze nem mindegy, hogy milyen játékokat preferálsz. Ha yt alapján bejönnek, akkor ennyiért megéri.
Red Deaddel kapcsolatban max annyi kritika szokott felmerülni, hogy volt akinek feltörte a seggét a nyereg, akarom mondani az ujját a sok a lovaglás.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
MODERÁTOR
Szerintem félreértetted amit írtam. Azt javasoltam, hogy ha van olyan régebbi játék amivel még játszana, akkor előbb azokat érdemes beszerezni és kijátszani. Pont azért, mert később ezek már gyengébbnek tűnhetnek a frissebb címekhez képest. Aminek pedig több része van, azt alapból nem visszafele haladva érdemes játszani, mint ahogyan pl. egy könyvet sem a végéről kezdesz el olvasni.
Persze biztosan vannak olyanok is akiket csak a lehető legfrissebb játékok érdekelnek - és csak ez az egy dolog számít -, a többi pedig értéktelen.<-ƘƘ->
-
nagyúr
Sziasztok!
Ezek jó vételek?
Lego DC Super-Villains Deluxe Edition - 7.490,-Ft
Star Wars Battlefront II - 4.490,-Ft
Lego Marvel Super Heroes 2 Deluxe Edition - 7.490,-Ft -
undercover
őstag
Valakinek nincs egy felesleges ps store kupona?
Playstation ?// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Jim74 #227841 üzenetére
Én a LEGO City Undercovert ajánlom elsősorban.
Dobozosan sok helyen akciós.Nem tudom merre laksz, de hátha segít.
A másik két lego játék is akcióban van, szintén 6500 környékén. -
30z.Samu
félisten
Igen, közben fel lettem világosítva, összetévesztettek a nevek. Na de nem baj, most már végigtolom, ha már nekikezdtem és utána jön a NO. Egyébként elég intenzív egy játék, nem sokat hagy pihenni, de rohadt jó a hangulata. Ahogy hallod, hogy több katona szalad, az apróbb neszek, oké, apróságok, de mégis mennyit tudnak dobni a játékon. Én utoljára a Return To Castle Wolfenstein-nel toltam, ezek kimaradtak.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Zoleee83
addikt
Ezek közül kellene választanom:
DOOM 1,8k
Just Cause4 4,2k
Batman Arkham Collection (3in1) 6k
Resident Evil2 6k
Guns Gore & Canolli 1,5k eddig ez biztos.Nem tudok dönteni, mindegyik érdekel.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest