-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz hombre[EU] #195702 üzenetére
Hát fejezd!
Még 1080P-re sem tudnak normális képet adni, de majd a következő generációs tuti tudja majd a 8k-t.
Ugyan. A mókusokat meg lehet ezzel rendesen vezetni...[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Resident Evil 2 kapott egy 33%-os leárazást.
Már majdnem elérte az ingerküszöbömet.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
torik
senior tag
Nagyon gondolkozom Horizon-on,de nem is tudom ajánlanátok egy olyannak akinek a FC játékokból csak a 3. rész tetszett, AC-t pedig a lehető legmesszebbről kerüli? MH: World és BotW viszont bejött, ahogy néztem kb. ezekre játékokra hajaz leginkább.
kicsit egysíkúnak tűnik leírás meg videók alapján, fedezz fel majd menj és öld le az adott szörnyet (ami egy az egyben elmondható MH: W-ről is szóval ez lehet nem jó érvelés)[ Szerkesztve ]
All that and a bag of chips
-
hitvanyalak
senior tag
válasz torik #195705 üzenetére
Én nagyon szerettem a FC3-at, és a Horizon-t is nagyon szerettem Merem ajánlani, főleg, hogy kb megveszed 5-6.ért és ha nem tetszik bukó nélkül továbbadod.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
bagyulajuve
addikt
válasz torik #195705 üzenetére
Én imádtam, az alapjátékot végig is vittem egy pár hónapja, tegnap pedig hozzákezdtem a kiegészítőhöz. A harcok számomra is egysíkúakká váltak a vége felé, viszont a hangulat és főleg a háttértörténet lépésről lépésre való megismerése óriási élményt adott nekem.
Resistencia eterna
-
seniman
veterán
válasz bagyulajuve #195707 üzenetére
Érdemes a párbeszédeket is végig nyomni,
a frozen-ben CYAN-t vallattam sokáig,érdekes dolgokat lehet kiszedni belőle. PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
S e t h
nagyúr
válasz bagyulajuve #195707 üzenetére
A történet alapja nagyon eltalált, a kivitelezés kicsit defektesebb. Nekem egy főküldetés van a játékból és belekóstoltam a kiegészítőbe is, de már a púpomon jönnek ki a robot fightok.
Persze hogy nem tudom folytatni, mert most a Far Cry nem enged, de még be fogom fejezni, viszont egyelőre meglepődtem, hogy a dlc-ben mennyire gyorsan levertek, pedig azt hittem én vagyok az Erős Pista.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
pulffy
őstag
Path of Exile vélemények? Milyen a game, mennyire közelíti meg a Diablot?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
-
S e t h
nagyúr
Ilyenkor érzem, hogy vissza kell még mennem egy kört letolni, de ezt amúgy mégis hogy?
Mennyi gyakorlás lehet benne?
Far Cry New Dawn Stealth Kills
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
belan
addikt
válasz Carlos Padre #195717 üzenetére
Jó bugos is
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
törölt tag
válasz belan #195715 üzenetére
Khmm.
Micsoda a 🤘🤘🤘 +++ METRO +++ 🤘🤘🤘 nem bejövős!!!!???
! Az lehetetlen !
Tessék kipihenten kisimúlt arcal tolniSzerk:
Nem bugos az ,csak már fáradt lehetsz és csak a szemed tréfálkozik veled
------------------Amúgy Wesder nekem személy szerint hiányzik innen.
Tény,hogy nem tökéletes hiszen nincsen Ps-e ,viszont hiszem ,hogy idővel jó útra tér majd[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
-
Carlos Padre
veterán
Napi Days Gone hájp: DAYS GONE: HOW SONY BEND BUILT THE HORDE
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz pulffy #195712 üzenetére
Nagyon jó kis játék, az ékkövek fejlődése és kombinálása miatt teljesen más a karakter fejlődés, mint a Diabloban, de a játék nekem emiatt pl. jobban tetszett. Viszont nekem Pro-n néha beszaggat, elakad, de az is lehet, hogy a netemmel van baj. (mármint az nem lehet hanem tuti, de nem tudom amiatt vagy optimalizálatlanság miatt van a dolog.)
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Woodslave
félisten
God of warban a két világ nifheim meg a másik az ilyen aréna jellegű? Tegnap levertem egy valkűrt de vhogy qrvara nem motivál van még benne vmi ami miatt érdemes játszani.?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
S e t h
nagyúr
-
Woodslave
félisten
Az a bajom vele hogy az egész játék nem ilyenre készít fel. Egy souls gameben végig úgy kellene játszani mint a bossok ellen. Itt végig daráltam ezért egy valkűr tök más. Edfdg gunnert nem is tudtam lenyomni. Most vmi Kara volt ennél is csak a kiskatonák miatt lehetett probléma.
Na nem tudom. Surgeben is levertem az első bosst de az szippantott be.
Seth: ja de lehet csak azért mert "vége" a játéknak. Eltűnt a motivációm de amúgy se tetszett annyira.
Na mondtam van egy csomó játékom aztán a végén kiderül hogy semmivel nem lesz kedvem. Lehet izzitom a pókot
-
Def26
félisten
válasz Carlos Padre #195710 üzenetére
Te is el tudod olvasni. [link]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
_drk
addikt
válasz pulffy #195712 üzenetére
Számomra elég gyenge a Diablo után. Hirtelen átláthatatlan az egész. A Sztori és a kezdő pálya részek nekem elég semmilyenek. Egyáltalán nincs meg a "még ide menjünk le, jaj még ezt is öljük meg" feeling.
Ráadásul konzolon ez az irányítás is elég nehéz így elsőre, vagyis az inventory kezelés, de a cuccok felvétele se a legkönnyebb. De a gyakás elég jó.
Ez a gem alapú spell rendszer nekem elsőre nagyon nagy katyvasz. Ebbe bele kéne olvasnom, meg tanulnom hogy egyáltalán élvezzem. Ez a Scroll of Wisdom-os identify-olás is érdekes, gyakorlatilag semmi pénzem nincs mert az vissza megy egyből abba. Itt nincs a városban valami auto több cucc beazonosítás?De a kedvencem, hogy a sok nyomorult bele áll a waypoint-ba, és az istenért se sikerül rá kattintanom! De egy nyomorult tuti mindig ott áll, de a legtöbbször körbeveszik 2-3an, hogy az legyen a játék legnehezebb része, hogy egyáltalán ki menj a városból.
Egyébként több mint 1000 óra D3 után, bármibe nehéz áttanulni, még egy kis esélyt kap.
-
Bogyi007
veterán
Flipperezzetek inkább. Ezt tegnap este értem el Pinball Fx3-ban a Sorcerers Lair asztalon 1 Ball Challange során...
Hát nem egy rövid menet volt...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
.LnB
titán
válasz sutyesz96 #195736 üzenetére
Önmagában flipperezni is csak időpocsékolás szvsz. Csocsó, darts az oké, de a kocsmákba is a flipper gépek csak azért vannak, hogy neki lehessen dőlni.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Woodslave
félisten
válasz ProEvoFan #195741 üzenetére
imádtam flipperezni élőben. Amúgy a gépen nem annyira. pc-n megvettem a pinball fx-et, meg ps4-en is az ingyenes pályát, ami pont a fish tales amivel rengeteget játszottam tiniként. De nyilván teljesen más érzés.
-
.LnB
titán
Ha te játszasz. Akkor ha többen csináljátok akkor játszaszosztok? Vagy ez, hogy van? A sport meccseket meg lejátszaszozzák?
Egyébként vicceltem csak, sok haverom flipperezett régen (leginkább azok akik a csocsóhoz és a darts-hoz is bénák voltak. )
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
penge111
addikt
Én nem tudom, az tuti ps-en már nem flippereznék, mert így is alig van szabadidőm. De azt nem jelenteném ki, hogy értelme nincs. Nagyon sok a komoly tábla, fiatalként amikor időmilliomos voltam (máig nem értem,hogy volt annyi mindenre időm a sok játék mellett is) sokat flippereztem, de csak olyanokkal, amiknek jó kis "történetük" volt, a kis kijelzőn rendes kis mini küldiket kellett csinálni, szintezni stb...
Ja, és megjegyzem bármikor elkenem a szádat csocsóban vagy dartsban
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest