- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Steam Deck
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciókamerák
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
válasz Kickass #125309 üzenetére
A játékot megvettem a megjelenés napján és nagyon nagy lelkesedéssel láttam neki.
A Carrier móddal kezdtem, ahol a bicskám rögtön beletört a Ginettás futamokba, ahol számomra irreális viselkedéssel szembesültemPéldául:
1. UK futamon folyamatosan esik az eső. 16-ik helyről indulok, 1 körön belül felküzdöm magamat 1-5 helyek valamelyikére (Nehézség 60%) és a második körben látva a vízátfolyások számát óvatosan vezetek, de (!) az egyenesben nem tudom egyenesben tartani az autót még fél / negyed gázzal sem, míg az ellenfelek, mint a sínautók húznak el mellettem majdnem 2x sebességgel.
2. Ugyanez igaz a Brand Hatch futamra is. Második körben elkezdődik a szemerkélés, aminek hatására csúszok mint a korcsolyapályán, míg az ellenfelek, alig veszítve a köridejükből szétaláznak.
Lehet, hogy nem vagyok egy profi szimulátoros, de úgy érzem valamennyire konyitok a dologhoz......
A játékot amúgy kontrollerrel irányítottam, de kipróbálom hamarosan G29-es kormánnyal is, ugyanakkor nem hinném, hogy a nem megfelelő irányítás miatt tapasztalom a fentebb ismertetett viselkedést.
Ha van valakinek tanácsa, azt szívesen veszem.
UI: Az online futamokon én eddig semmi szélsőséges viselkedést nem tanúsítottam, pár akaratlan kicsúszást leszámítva, ennek ellenére a besorolásom a kezdő 1500-ról lecsökkent 1495-re, ami így pár futamból azonnal kizárással jár. Ez utóbbit sem értem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest