Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vonSux

    őstag

    válasz cross56 #104210 üzenetére

    WD2:
    Az első rész nálam kapufa volt, de ezt többen ajánlották. Bár bevallom így sem vártam sokat, de fél áron meg lehetett venni mostanában, és kell valami, amiben lehet lootolgatni, mászkálni az fps hentelések mellett.
    És pozitívan csalódtam. Már az elejétől sok tennivaló van a játékban, mindenhova mehetsz, egyből van pl gyorsutazás (de én még egyszer sem használtam, mert tök jó SF-ban mászkálni). Kapàsból az egyik legjobb választás a helyszín. San Francisco nagyon jó helyszín egy ilyen játékhoz, kellőkèppen változatos. A sztori nem egetrengető de nem is akar az lenni. Kínál elég tennivalót, és egy-egy misszió még izgalmas is, vagy éppen kreténül humoros. Ami nagy szó az uborkától (a halálosan ellaposodó Assassin's Creed széria mellett), pláne az első részhez kèpest.
    Az egész játék azzal együtt, hogy van benne bőven tartalom, nem veszi irdatlan komolyan magát, és ez nagyon jól áll neki. Csinálhatod a fő küldiket vagy rámehetsz a mellék sztorikra, mindegy, nem büntet a játék ha letérsz az alap narratíva útjáról, ráadásul nyomhatod akár coopban. A karakterek ugyan nem éppen izgalmasak, de engem pl ez kevésbé zavart, mint a részletesebben de rosszul-taszítóra megírt főszereplők a GTA5-ben.
    Természetesen itt is eljön a sandbox betegség, és ez is kifullad, repetitívvé válik egy idő után, de addig beleugrik jópár óra tök jó játékidő. Nekem a TF2 mellett ez a játék 2016 nagy pozitív meglepetése.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák