Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Boom21

    tag

    Sziasztok!

    Tegnap hosszú idő elteltével (kb. 18 év) ismét rászántam magam hogy kipróbáljam az elektromos borotválkozást. Anno egy noname (azt hiszem orosz rezgőkéses) borotvával próbálkoztam és úgy kipattogtam tőle mint a veszedelem pedig akkor még közel se volt olyan erős az arcszőrzetem mint most. Fel is adtam pár próbálkozás után és mostanáig a sokpengés borotvákkal (makk3) nyírtam magam. Párszor a pengés borotvától is kipattogok másnapra mert elég érzékeny a bőröm, ezért nem is borotválkozom csak 4-5 naponta mikor már viszketek mint a bolhás kutya :)

    Tehát tegnap jó olcsón hozzájutottam a Philips HS8420 zselés vizes borotváját és bevallom kellemesen csalódtam. Az ötnapos (már elég hosszú) szakállamat gyönyörűen levitte. Igaz kicsit bénáztam vele az elején, főleg az áll alatti résznél a nyakamon kellett többet húzkodnom, ott egy kicsit be is pirosodtam a borotválkozás után, de pár óra elteltével már nyoma sem volt a pirosságnak. Hozzátenném hogy először zselé nélkül próbáltam meg az arcom oldalán és bár az sem volt vészes érzés, azt kell mondjam hogy sokkal kellemesebb volt a zselé használatával a borotválkozás. Szerintem igenis van létjogosultsága a vizes vagy zselés borotváknak - hozzáteszem hogy egy-két vagy akár három napos borostát azért megnéznék mikor lapul le a víztől vagy zselétől. Az enyém pl. kétnaposan bezselézve vagy habozva is úgy kiáll szúrósan az arcomból mint a cövek, simán viszi a körkéses Philips miközben jólesően hűsíti a zselé az arcom.

    A Braun borotvákat bevallom nem próbáltam, de erősen gondolkodtam rajta. Sokat nem akartam az elektromos borotvára költeni, mert nem tudhattam előre hogy bejön-e majd.

    Amiért a Philips körkésesét választottam az azért volt, mert van egy testszőrzet nyíróm is ami rezgőkéses és ugyanúgy szita van rajta mint a Braun borotvákon; ami érdekesség hogy ez a nyíróm Philips gyártmány és sajnos 3 hónap után a szita kiszakadt és nyírás közben szép kis véres csíkot véstem a mellkasomba. Azóta a fiókban pihen. Nem tudom hogy ez a márkának vagy a technológiának volt köszönhető, mindenesetre próbálni először ezért inkább a Philips körkéses borotváját próbáltam ki - eddig örömmel.

    Még mielőtt a Braun fanok betámadnának, lehet később veszek egy Braun-t is és arról is leírom a véleményem. :DD

    Sorry ha kicsit hosszúra sikeredet az írásom!

    Boom

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák