Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flashcash

    Közösségépítő

    Rendeltem magamnak egy Pulsonic 9565 borotvát angliából, ez a Pulsonic széria alapváltozata, nincs hozzá clean&renew tisztító állvány (csap alatt mosható) és nem LCD csak LED kijelzős a borotva, egyébként vágórendszerben ugyanaz mint a többi drágább társa. A Pulsonic sorozatban a szita és a kés egy kazettába van integrálva, és ezt a kazettát lehet leszedni a fejről tisztításkor. A fej kontúrkövető, de ha valakit ez zavar, rögzíthető is egy fix állásban.

    Eddig Braun Flex XP 5612 és Braun Contour 5875 borotváim voltak.

    Most próbáltam ki és szuper. Nagyon erős a vágórendszere, a 3-4 napos borostával amin a régi borotva meg megakadt, azon ez simán röccenés nélkül átmegy. Egyenes felületeken tökéletesen vág, nyak és áll környékén is sokkal jobb mint a régiek, de itt azért többször le kell húzni és ügyeskedni vele. (mint az összes többi elektromossal) A bőrömet nem irritálta egyáltalán, igaz én már hozzászoktam a Braunokhoz.

    Összegezve, ez a borotva tényleg előrelépés a megszokott 3-as vágórendszerű régi Braunokhoz képest, 30K-ért vettem ezt az árat szerintem nagyon megérte. Az itthoni árát sokallom, pl. ElectroWorldben valami 70-80K körül láttam a fullos verziót :Y , a legolcsóbb alapváltozatot az Auchanben kb. 45K körül adják. A borotvához a régi Braunok töltője is használható, így UK-EU átalakítót sem vettem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák