- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
KalimPál
csendes újonc
Sziasztok. Már egy ideje szeretnék venni egy új tv-t, mivel sajnos a régi LG-m (42LB730v) képernyője nem bírta ki a költözést
Megtetszett a Philips az anyaghasználat, design és Ambilight miatt, de vártam, hogy fussanak ki a modellek az áresés miatt. A jelenlegi helyzetben két TV van kilátásban egy 49PUS6842 (2017) és az 50PUS7303 (2018).
Elsőre amit láttam, hogy 49PUS6482-nek van egy kisebb Soundbarja alul, így valószínűleg jobb hangja van ez mellette szól, ez 134400 ft.
Az 50PUS7303 pedig meg kapta a P5 képfeldolgozó processzort és újabb modell, ami miatt talán lehet kiforrottabb konstrukció ez pedig 150000 ft. Jaj és VA paneles, aminek elvileg jobb a kontrasztja az IPS-el szembenA kérdésem, hogy mi a véleményetek, melyiket válasszam, abszolút nem tudok dönteni, megéri az újabb modell a frissessége és jobb képfeldolgozó procija a felárat, vagy válasszam az egy évvel korábbi modellt a jobb hanggal és kisebb árcímkével. Esetleg vannak még egyéb érvek bármelyik mellett?
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
KalimPál
csendes újonc
A 8303-nak valóban jobb képernyője van, volt alkalmam élőben kipróbálni, tényleg érződik a felsőbb kategória előnye. Viszont most ezt a pénzkeretet szabtam meg magamnak. Így lelkiismeret furdalás nélkül nem lenne az opció azért még mindig kíváncsi lennék, hogy inkább PUS6842 vagy PUS7303.
-
KalimPál
csendes újonc
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Megrendeltem a 7303-at
-
KalimPál
csendes újonc
válasz negist #18735 üzenetére
Szia! Először is összehasonlítottam a két képernyőt és jobban tetszett az 50PUS7303 kijelzője (feketébb, kontrasztosabb), másodszor bízom ennek a P5 processzornak a kiválóságában, bár még nem volt alkalmam élesben látni az előnyeit, harmadszor pedig felvitték a 49PUS6482 árát, így már egyértelmű volt a választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest