- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Tutivesztes #189408 üzenetére
Márkaszervbe csak úgy ha látod hogy kicserélik! Elméletileg ha nem lesz nyoma az olajcserének (pl nem lesz lenullázva a szerviz emlékeztető) akkor sokat nem tud tenni a márkaszerviz a garanciával.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
-
válasz Tutivesztes #189527 üzenetére
A probléma ott kezdődik, hogy nincs olyan h köztes olajcsere csak. Olyan van hogy xx km inspekció, olajcserével és az inspekció függvényében a-b-c-d-... eljárás. Egy autó sem gondozásmentes, még garancia alatt sem. Ha valaki azt akarja hogy ne zörögjön pl akkor az inspekció alatti megbontás csavarjait cserélik (darabja lehet akár 500-1500 ft is), vagy pl tetőablakot minden 30k méternél újra kell zsírozni és minden 60k-nál kicserélni benne a gumitömítést.
A másik, hogy a márkakereskedést fenn kell tartani. Képzésekkel, szerszámokkal mindennel.
-
válasz szabonagyur #189534 üzenetére
Se feltétlenül hiszen ha csak egy spec szérszám kellene akkor már ott vagy hogy olcsóbb kifizetni a szerelőt. ODIS hozzáférés amivel lehet pl komponens védelmet legálisan felengedni éves szinten majd 1 millió - és akkor ezért csak egy logint kapsz.
-
-
válasz bul07 #189544 üzenetére
Az a +10 millió nem csak alapanyag! Hanem a már említett eljárások. Szerinted miért nem recseg ropog akár 10 évesen sem az audi? Mert minőségi követelmény hogy ha egyszer egy csavart kiveszel akkor újat teszel bele.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz dssport #189549 üzenetére
Nos, a harmadik képen ott látható a magas vételár ok: a mi kocsink amit már azóta elhoztunk a kereskedésből
Félretéve a viccet. Keresd Kiss Norbertet - őszinte és mindenben a rendelkezésedre fog állni. Én maximálisan meg voltam elégedve a kereskedéssel.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz rasotamas #189562 üzenetére
Tudomásom szerint ha ACC-d van akkor annak szerves része a radar. Ha lefagy akkor nem működik. Ha hagyományos tempomatod van akkor azzal lehet menni, de akkor nem lesz követő és távolságtartó funkciód. Szóval ACCből nem lesz hagyományos tempomat csak mert kényelmes lenne.
-
-
válasz rasotamas #189577 üzenetére
Tudod mire van az alltrack? Hogy murván menjenek tanyák között meg lájtos terepen. Oda a minél rövidebb váltó a jó. Értem h sokaknak tetszik egy-egy autó fizimiskája de nem viccből az ami. A sima highline-nak ami nincs emelve sem meg azért hosszú mert pályára tervezték.
Az allroadjaim is többet ettek mint a tesó a6 avant. Nem ugyan az a célközönség.
-
-
-
-
-
válasz BullZeye #189644 üzenetére
Corri elgépeltem Doni Motors
Tegyél a két vége alá egy-egy darab nikecelt.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz gyenesmartin #189655 üzenetére
Automata? Ha igen akkor ez így természetes.
-
-
-
-
válasz Winchester95 #189683 üzenetére
Megjegyzéseket tenni még kevésbé.
-
válasz parijani #189709 üzenetére
Szia!
Soha nem fogod tudni mikor akar belekezdeni. Ennek több összetevője van, csak azt fogja a bármi is mutatni hogy elkezdte a regenerációt. Olyanról meg még nem hallottam - bár ez legyen az én hiányosságom elsősorban - ami automatikusan szól amikor elindul.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
-
-
-
válasz molnarpeter #189757 üzenetére
Nem engedi telepíteni onnan sem
-
-
-
-
-
válasz 6030D #189781 üzenetére
Pont ez az alapja az AA nélkülözhetőségének. Olyan komplikált rendszert rakott össze az audi amit nem éri meg megbontani. Ráadásul előfizuért még naprakészen is tartja. Szerintem nem rosszabb mint az AA. Ma kipróbáltam utóbbit. Addig formáztam és rútoltam a telefont míg megette. Borzasztóan sokat elvesz a térképből az AA butamenüje- egyszerűen nem bírom megszokni h a kép 50% hiányzik a clumsy nagy ikonok miatt. Viszont megtaláltam hogy Spotify helyett az audi az Amazonmusic store-t használja és ajánlja.
-
válasz Mathiask #189783 üzenetére
Szia!
Azt így ne használt. Azonnal keress valakit aki vcds-sel kiolvassa a hibát. Ha dpf akkor már végstádiumban van és a hsználatával a dpf összetörését (nem takarítható tehát új), a motorolajad felhígulását és a turbód életét veszélyezteted.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
-
-
-
válasz atos19881101 #189836 üzenetére
Mijazalvázszámod?
-
-
-
válasz dssport #189961 üzenetére
Pár százat max. Ha te a poloval 60k méter alatt elkoptattad akkor vélelmezem szoktál dinamikusan menni. Nekem a masztodonokon szokott elkopni 60k méter körül pedig én nagyon kímélem. Veszélyes is mert ha elkezd lötyögni akkor ki is tud hullani vagy ami rosszabb hogy megszorul és satuzza a kereket.
-
-
-
-
válasz macilaci78 #190012 üzenetére
Még nem tudjuk de ha ekkora lesz a nyitás akkor vélhetően a nyár második felében augusztus-szeptember környékére elkezdhetjük rajzolgatni a vonalat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Stellar Blade
- Motoros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parfüm topik
- RAM topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest