- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz bulikavagyok #178206 üzenetére
Szia!
Ezt nem lehet előre megjósolni. Tervezve úgy van hogy kb 7-10 évig jó, de ez felhasználás függő is. Bármikor megfáradhat a gumi köpeny, egy cső vagy egy vezérlő. Ha az autó még benne van az Audi garanciában és volt Assist is rá akkor meg lehet h még érinti gari - de mivel erről és az autó koráról nem írtál ...Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
válasz bulikavagyok #178216 üzenetére
Ez bonyolult. A sima állítható két fajta lehet felfüggesztés tekintetében. A magneticnél könyörögni fogsz a golyóért lengéscsillapító cserekor. A lufis megoldásban sem olcsó de ott a lufik sokat fognak. A különbség az alkalmazott technológia. A lifis légrugóval és elektronikusan keményíthető lengéscsillapítóval van szerelve, míg a másik csak utóbbival. pl mercinél amg mind magnetic lengéscsillapító darabja olyan 300k és nincs utángyártott. A légrugósnál van lufi ami kíméli és ott néha elég a lufit cserélni 100k árban. Viszont ha tönkremegy mindkettő leszalad a papírról te mega a világról
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
válasz molnarpeter #178246 üzenetére
Kerek szepen linket mert en sokaig kerestem de meg a felvasarlok sem tudnak mondani.
-
-
válasz Richard #178265 üzenetére
Pl a tehénnél is a strut úgy van megoldva hogy a lufi csak súlyhordó. Rugó is lehetne mert a lengéscsillapító maga rendelkezik egy plusz kamrával amibe szeleppel külön szabályozhatóan megy v nem megy az olaj. Márpedig ha megy a kocsi nem csak lágyabban megy hanem nagyobb úton is jár. Lágy rugózás nagyobb út. Kemény rugózás rövid út. A lufi hogy ott van az annyiban játszik csak hogy mennyivel feljebb lesz a felütés végpontja.
MOD Ne mondd h a tehenedben nem vetted észre h a comfort és a dynamic az már csak a lengéscsillapító állásban különbözik de mégis mozdul a kocsi
[ Szerkesztve ]
-
válasz Richard #178267 üzenetére
Is - ezen van a hangsúly! 5ből 3állásban lufit fúj és ereszt kettőben meg lengéscsillapítót állít A Touaregben vettem észre mert az allroadnál nem így volt.- Ott mindig állítgatta a lufikat még lámpánál is ha nem egyenesen állt a kocsi.
[ Szerkesztve ]
-
-
Na jó ezért nem való nekem ez a k€@äszßí{ä{äđtt videóriport. Nem néztem végig, csak hallgattam helyenként és nem láttam mindent amit felsoroltatok. Nekem írás kell nem ilyen foshok
-
-
-
válasz bulikavagyok #178535 üzenetére
Mi a pontos típus?
-
válasz bulikavagyok #178540 üzenetére
A magnetic ride lesz ott a dárga nem a féktárcsa. egy első diszk 20k körül van tehát 100k körül lehet cserélni. Viszont a gólyaláb az lehet zsebbenyúlós. Ott ia a hátsó állítható aminek darabja 170k körül van íbéjen, ha jól látom.
-
válasz bulikavagyok #178547 üzenetére
Jah hát márkaszervizben a tehén óradíja tavaly volt 18k+fa. Tehát ennyiért köszönnek még csak.
-
válasz IntelKiller7 #178646 üzenetére
Leginkább a "cseréldleújra" spray-vel
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz IntelKiller7 #178975 üzenetére
Szerintem nem fogják kiadni ami nem az aktuális tulajhoz tartozik.
-
-
-
-
válasz yodamester10 #179025 üzenetére
Nekem az egy éves autóm állt be mint a szög pont amikor a mindennapos nővéremet kellett volna vinni kórházba. Hagyjuk már ezt a buta sztereotípiát h mi romlik el meg nem. Miért van az hogy a 14 éves szarommal bármikor el merek indulni a világ másik felére? És még ennél öregebb szarjaimmal is megjártam Dániát nem egyszer max izzókiégéssel?
Értem h jó magunkat és a döntésünket hájjal kenegetni de ez még nem tesz semmit axiómává.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
válasz Winchester95 #179045 üzenetére
Sez különben mi - egy NewHollander, JohnDeer avagy egy ócenjáró?
-
válasz k5.20 #179055 üzenetére
Szia!
1.4 tsi. Az 1.6 cr turbója eddig nem váltotta meg a világot, és ha BP-n belül is fogsz menni vele akkor az a bódé mg fogja viselni. A benzines sem egy állatkodó darab, de ott az esetleges későbbi szigorítás sem lesz fájó, max néha bele kell nézni hogy mennyire van lekormolódva a szelepek környéke.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
-
válasz atos19881101 #179110 üzenetére
Csere. 20k kb és megnyugodhaCC újabb 15 évre-
-
-
-
-
-
válasz wassabi11 #179189 üzenetére
Nem vagy egyszerű eset. A TIR feketén fehéren megadja a sub működési kereteit. Te két napja megérkeztél, a legalapvetőbb irányvonalakat figyelmen kívül hagyva vered a virtuális asztalt és leszólod az embereket. Ezzel nem segíted elő a befogadásodat, ugye tudod?
-
-
válasz salesman #179275 üzenetére
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek