- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #4350 üzenetére
Egy sörről jut eszembe: [link]
Igyekszem én is visszatalálni lassan a kreatív totyikba. Az időbeosztásos dolgon amúgy nem gondolkodtatok? x nap a feltöltésre, y nap az értékelésre, nincs keveredés, mindenki bódog.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
j.bravo
addikt
válasz Freddy76 #4350 üzenetére
Tudtam hogy érteni fogod ezért is írtam hogy értsd jól, mert tudom hogy nem támadásnak szántad. De tényleg leginkább elégedetlenkedés jön vissza, amit megértünk, de kb, annyit tudunk mondani hogy akinek tényleg gondja van, az csatlakozzon vagy vegye át és csinálja jobban a lehetőség adott, mi nem ragaszkodunk a poszthoz, csak elvállaltuk.
Most kissé überfos hetem van, szóval kicsit kisebb a cérna szakítószilárdsága. Bocsesz
A sörös felajánlást köszönöm, még meggondolom mert inkább boros vagyok meg különben is csak akkor fogadom el a meghívást ha a következő körben viszonozhatom.Whatever.
-
j.bravo
addikt
válasz Real_Necro #4351 üzenetére
Így is kevés az egy hét. Maximum ciklushosszabbítással együtt lenne értelme, aminek meg az a veszélye hogy "elalszik" a társaság.
De van tarsolyban még egy kérdőív, meg a múltkori eredménye, meg még ez-az, amire nm tudom mikor lesz időm. A PH!tali pólóprojektre is alig. Azért lesz póló.Whatever.
-
t_a_m_a_s
addikt
(#1314) zool1: Köszi az értékelést! Kérdésedre válaszolván:
Füzér vára: [link]
Holnap majd jól beletépünk...
-
j.bravo
addikt
Nekem meg ez, hogy "Drágám, kérlek hozz egy sört"
(a képet anno máshol láttam de most hirtelen így találtam meg)Whatever.
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #4357 üzenetére
Húú ez szép hely, jóbarátom volt Kőkapun a Vadász Kastélybanegyik márciusban. Utána mentek el a várhoz. A hegy tövében odaadták nekik a kapukulcsot és úgy mentek be. Senki más nem volt bent. Ide mi is tervezzük, hogy egyszer elmegyünk.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #4359 üzenetére
oda megyek vasárnaptól 5 napra.
utána meg Debrecen.
-
Real_Necro
veterán
Van erdei vasút is, meg ha jól tudom bowling pálya. Utóbbit feleségednek most nem ajánlom. Mikorra is várható a kis TayRol?
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #4361 üzenetére
dec. 24.
-
Kazimír
őstag
válasz t_a_m_a_s #4357 üzenetére
Hogy egy fotóstopikban mennyire "képfixált" a szem, hiszen már a kép fölé is odaírtad.
De a hely megérdemli, hogy még egyszer megemlítsd. A Zemplén talán egyetlen olyan települése ahol tényleg meg tudnak élni az idegenforgalomból...[ Szerkesztve ]
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
priusz
aktív tag
Köszi a véleményt! Sajnos nem tudom leírni, hogy hogy készítettem mert elég sokat elvacakoltam vele. Maszkolgattam tologattam a csúszkákat, természetesen van szelektív színtelenítés is a mozzanatok közt.
Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!
-
total90
veterán
Gondolkodtam fotótémákon, gondoltam megosztom:
-HDR
-pillanat
-vágyA mostani téma szerintem nagyon jó, mert nehéz, ilyesmik jöhetnének még
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
forceberg
veterán
Te jó ég!
(ez nem a hsz-nek szól)http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #4368 üzenetére
Na, Tamás után te is önarcképet csináltattál ?
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
zolka78
senior tag
válasz Real_Necro #4370 üzenetére
Nézem ki ez az új arc. De rá csodálkoztam, hogy nem is új. Merész.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
t_a_m_a_s
addikt
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #4370 üzenetére
Amúgy ez mi ez?
-
Freddy76
addikt
Én most teljesen a Fertő tóra és környékére vagyok rákattanva. De már többször mondtam a Zasszonynak, hogy egy zempléni körút is kellene. Anno Sárospatakra jártam gimibe, de a papok kirúgtak . Havonta jártam haza, sokat kirándultunk a környéken.
Érdekes, állandóan pörög mindenki a külföldi nyaraláson (mi is ezt csináltuk), aztán amikor az ember valamiért nem tud menni, vagy nem akar (mint mi pl. a gyermek miatt), akkor rájön, hogy a saját hazáját sem ismeri... Én amikor nyárra kerestem itthon úticélt, vagy egy tucatot találtam, ahova el akarunk (fogunk) menni.
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #4375 üzenetére
Ebből lett.
Tulajdonképpen egy karikatúra a Team Fortress 2 nevű játék távcsöves puskás karakteréről.
Szerk.:
2 éve Sopronban nyaraltunk, annyi jó hely van a környéken, hogy még szerintem majd visszamegyünk oda. Fertő tavon nem voltunk, de megnéztük a kőfejtőt, voltunk a fertődi kastélyban, bejártuk a Lővéreket, meg kiugrottunk Bécsbe Schönbrunnt végigjárni.
Fertő tavon van lehetőség valami fa apartman bérlésére. Közvetlenül a tóra nyílik. Szerintem nagyon jó lehet.Kőkapura régóta tervezem, hogy majd megyünk, bár mi mindig leragadunk vagy Egerben, vagy Miskolctapolcán. Utóbbinál a barlangfürdő a kedvencem, minden évben ellátogatunk oda.
[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #4378 üzenetére
"Fertő tavon van lehetőség valami fa apartman bérlésére. Közvetlenül a tóra nyílik. Szerintem nagyon jó lehet."
Ez jól hangzik.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
zool1
őstag
válasz Real_Necro #4378 üzenetére
Azért ha Egerbe jártok, azért szóljatok...
-
Real_Necro
veterán
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #4382 üzenetére
Most szoknom kell az új fizimiskádat, rád se ismerek... Jobb lett volna, ha madárnak nézlek...
(Hogy mások is értsék: a másik avatar változatban valami papagáj-féle forma lett volna. )
-
Real_Necro
veterán
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Freddy76 #4377 üzenetére
Teljesen igazad van, én ezt ugatom itthon évek óta. Voltunk már erre-arra kishazánkban, de vannak még "fehér foltok"... Akkor meg minek menjek Horvátiába? Fertő tó és környéke simén kéthetes nonstop menés, az gyerekkel 2-3 nyaralásra való. Tokaj és környéke is nagyon varázslatos. Mogyoróska, Regéc, Füzér, Boldogkőváralja, Sárospatak, Tokaj... Van néznivaló rendesen. Aggtelek sincs messze, odafele vagy visszafele Eger, Aggtelek, Recsk stb útbaejthető.
szerk: az is igaz, hogy jöttödben-mentedben elég jól látszik a kontraszt a Ny-Magyarország és Budapest, valamint a K-Magyarországi életszínvonal között...
Szóval nyomjátok a hazai turizmust, szvsz százszor több élmény, mint a huszadik ugyanolyan Horvát/Görög nyaralóhely
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
Abszolút off, de gondoltam megosztom. Tök véletlenül kerültem el valami borászat fotópályazatos oldalára, ahol szembesültem ezzel a remekművel.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
*Ropi*
félisten
-
Freddy76
addikt
Ez egy hosszú és fájdalmas történet... Anyámnak fájdalmas, ő nagyon büszke volt, hogy Pataki Diák a fia . Én nem bántam . A probléma ott volt, hogy 1990 szeptemberében elkezdtem oda járni kéttannyelvűbe (akkor még csak ott és Pesten volt, de a patakinak jobb volt a híre), de már év közben elkezdték visszaadni a regormátus egyháznak. Majd második évre, 1991 szeptemberében már arra mentünk vissza, hogy kökemény vallásháború van, kötelező hittan, reggeli áhitat, miegymás. Nulla toleranciával. Néhányan 15 éves öntudatos énünkkel elkezdtünk lázadozni, késtünk hittanról, nem mentünk reggeli áhitatra, és hasonló hatalmas bűnök. Aztán ez eszkalálódott néhányunknál addig, hogy vagy kirúgtak, vagy közölték, hogy menjünk, mert érettségizni ott nem fogunk...
Ennek köszönhető, hogy nem lettem full alkesz 18 éves koromra, mert ott a koleszban az lettem volna .
-
aleister
veterán
Tudtam, hogy tetszeni fog.
Nem is tudom, hogy mit emelnék ki? A kompozíciót, az élességet vagy a 'modelleket"?total90:
Lejárt sajna augusztus 31-én.Egyébként parancsolj.Születtek jó képek is. Pl:
Stb...
[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
*Ropi*
félisten
-
Real_Necro
veterán
No nem teljesen így volt.
Szüleim tudták, hogy nagyon szeretem a grillázst, meg sokszor emlegettem bátyámék lagziján lévőt is, így megleptek egy grillázs tortával. A poén az egészben az, hogy kedves anyósomék is megtudták, hogy szeretem, így szüleimtől függetlenül ők is megleptek eggyel.
A vőfély bekötötte a szemem, és kihozatta azt, amit szüleim készíttettek, később azt törték a kezemmel szét. Párom szülei is meglepődtek közben, mert nem tudtak a másik tortáról, és azt hitték az "övéket" hozzák ki, viszont teljesen máshogy nézett ki. Szóval a végén nem csak én lepődtem meg, hanem a szülők is, mert nem beszéltek össze, mégis mindketten megleptek egy grillázstortával.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #4397 üzenetére
Ja, így már világos: én azt hittem, hogy eleve így volt eltervezve.
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #4395 üzenetére
A harmadik bennem vegyes érzelmeket kelt. Valahogy nem érzem összhangban a pincészet borát a tengeri kagylókkal meg a "hengeres" pohárral. Mondjuk úgy tűnik nem is a Balatonon készült a kép, de valahogy kompozícióban nekem nem gyere be, mint ahogy a borban úszkáló kagylódarabok sem.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Real_Necro #4399 üzenetére
Szerintem mi simán nyertünk volna, Sanyi e-session képeivel [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs