Hirdetés

Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz fokukac #1619 üzenetére

    Elértük már azt a szintet, amikor az adóemelés a gyakorlatban adóbevétel csökkenést eredményez. Majd csak felfogják egyrészt.
    Másrészt meg kiváncsi vagyok mit fog kezdeni mondjuk a Tigáz, amikor egy -15 fokos téli hónap útán (amikor már 15:40-kor sötét van és mindenki fogyasztja a villanyt ezerrel) hirtelen majd 200,000 háztartás vagy mégtöbb egyszerre nem fizeti be a gázszámlát, mert úgy gondolja, hogy egy hónapot ő is csúszik most, ahogy a szomszédja, mert ennyit ő sem tud most egyszerre kifizetni és nem hogy az emelt árat egy büdös buznyákot nem fizet be és ne adj Isten a következő hónap is hideg lesz. Na akkor lesz a nagy gáz meg az állami rendkívüli ami bejött pluszzban azt is odaadjuk, vagy megfagyunk akció.
    Sok értelme van újabb, mindekit érintő adónemeken gondolkodni, amikor már a mostaniak is ilyen és ehhez hasonló helyzeteket generálhatnak.
    Ez pont olyan mint a szarrágó aki megveszi 2 havonta a 3000 Ft-os cipőt ahelyett, hogy venne egyet 15000-ért és hordaná 2 évig.
    Egyszerűen nem gondolkodnak előre. Amit most beszednek azt előbb-utóbb vissza is kell adni, mert másképp nem megy.
    Igazi hideg tél után 25 centis hóval meg jön a tavasszal esedékes árvíz. Az hogy egy ország népességének jelentős része ki legyen szolgáltatva életminőség szempontjából az időjárásnak elég furcsa. Még ha tornádók lennének, de így. Röhej.

    Hardverlesen

Aktív témák