Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • fastervótam

    tag

    válasz prmcsk #10797 üzenetére

    Nem tudom, de ne becsüld le őket...

    Itt most nem a le vagy felbecsülésről van szó, egyszerűen nem értek dolgokat.

    1. Hídépítő kapcsán a fővám téri megállóról hallani csak. Egyetlen megálló lett rájuk bízva? Minden megállót más cég épít? Nem értem.
    2. Arról lehet olvasni, hogy kiásták, és még nincsenek meg a tervek. Nem értem, hogyan lehetséges ez, egy pályázónak nem kell terveket benyújtania, mielőtt a főváros megrendeli tőle az ojjektumot? Nem értem.
    3. A Hídépítőt nem sújtja kötbér ilyen esetekben? Hogyan lehetséges az, hogy egy szerződésben álló cég fogja magát, és "kiszáll". Nem kell kártérítést fizetnie? Nem értem.

    De amit végképp nem értek, hogy hogyan lehetséges az, hogy Demszky Gábor 18 éve a négyesmetróval kampányol, mindig megnyeri választást, és a négyesmetró építése azóta nem indult el normálisan. Hogyan lehetséges az, hogy a felelősségrevonás ennyire ne működjön? Mi a fenét mondott a budapestieknek, hogy tavaly októberben visszatapsolták őt megin' ?

    Ez a létesítmény max. 1,7 millió embert érint, de 8,3 milliót meg dühössé tesz, mert közvetlen nem élvezik az előnyét, márpedig 2010.-ben választások lesznek.

    A közlekedés fejlesztése már csak ilyen. Nem az a baj, hogy a pestiek, illetve a Pesten közlekedők élvezik csak az előnyeit, ez van. Az a bajom, hogy ennek senki nem élvezi az előnyeit, és belátható időn belül nem is fogja. Öntik ebbe a sz*rba a pénzt, eredmény semmi, mondhatom nyugodtan: évtizedek óta.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák