- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Apple iPad Pro 13” (M4, 2024) - superlativum
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
-
Akció-RPG lesz az Avatar: The Last Airbender franchise legújabb játéka
gp Az eredeti történet előtt több ezer évvel jászódó alkotás a Saber Interactive berkeiben készül.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
De jók ezek a chipset nevezék tanok....lehet majd faszán összekeverni...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Nem igazán. A Zx90 mindig is Intel volt, ahogy az Xx70 meg AMD. Legalábbis amíg hirtelen visszalapozok fejben.
[ Szerkesztve ]
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
-
tibaimp
nagyúr
Synthwave: Ez igaz, de most mind a kettő 800-as lesz, eddig legalább egy 100-as eltérés volt köztük, illetve most is létezik Intel H770, H670 chipset, OK, az H jelzésű!
Illetve, ha jól tudom az Amd most, a következő, az X770-et átugrotta valamiért.Valamivagyok: B-s chipsetekkel nem nagyon volt dolgom így az el is kerülte a figyelmem, de jogos!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
TBT
addikt
Igen, én is így emlékszem, hogy a Z-s Chipset az Intel, az X-es meg az AMD, de már kezdek én is összezavarodni... Már az Intel új (15th gen) processzorainak az elnevezését sem értem.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
aktív tag
-
addikt
Szép ez a Carbon lap
⏺︎Gondolkoztál már azon, hogy bankot válts? ⏺︎Most megéri! ⏺︎Válaszd a Gránit, K&H vagy Raiffeisen Bankot az én meghívóm alapján és akár 60.000 Ft bónuszt kaphatsz. ⏺︎További részletekért írj!⏺︎
-
válasz Jesus_Shaves #7 üzenetére
Igen, de az HEDT, és 99-re végződnek.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
1 kHz-es polling rate felett igen, mert csak XHCI módban futó USB 3.x-szel megy, és úgy, hogy a portnak natívan kell a CPU-hoz kapcsolódnia, plusz ugyanazon a hubon nem lehet más high polling eszköz.
-----------------------------------------------
(#10) Busterftw: De, igen, lásd fentebb.
-
djbb534
tag
8 tűs EPS csati Az meg a fittyfene?
the way it's meant to be played
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft