Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rnrn

    tag

    válasz a2d2 #36887 üzenetére

    Húúú, ezen a honlapon rendesen felhúztam magam.
    Egyrészt nem túl összeszedett, kicsit "bulváros" is. A videók pedig több, mint érdekesek: ha nézegetitek őket, láthatjátok, hogy nagyon műviek. Aktuális fogyasztási adatokat mutatnak zömmel, de minden esetben ESŐ fordulat és sebesség mellett. Nagyon lassan esik ugyan a sebesség, de esik. Így bármelyikőnk autóján visszaköszönhetnek hasonló pillanatnyi fogyi értékek.

    A You Tobe-on vannak fenn további videók (HHO Pécs -- így keressétek), ahol kiderül, pécsi fejlesztés -- is -- van. Egyszer el kellene mennünk együtt. Mit szóltok? Engem is érdekel egyébként, csak látnám már saját szememmel, mit mutat a dolog.

    A fenti honlapon egyébként orba-szájba hangsúlyozzák, hogy környezetvédelmi céllal készült a technológia, nem fogyicsökkentésre --- ez csak pozitív hozadéka. A plusz nyert lóerők (+35%(!)) pedig a fene tudja, hogyan hatnak a motorra. Magyarán nincs még tapasztalat, hogy pl. 200.000 km-t ezzel a szuszmákkal megtéve mi lesz a mocival.

    Szóval sok-sok kérdés van még itt...

    Én nem találtam beszerelésre árat. Mennyiért csinálják?
    Dízel autókban tesztelgették a videók tanulsága szerint a HHO-t, nem igazán láttam benzinest (mondjuk nem kerestem nagyon).

    Autógázzal kb. 25-35%-os megtakarítás érhető el. Tudjuk, hogy vannak típusok, amik érzékenyebbek az LPG-re, de vannak olyanok is, amik simán elfutnak gond nélkül 200-300.000 km-is. Km-enként lpg-vel kb. 10-15 Ft spórolható meg benzines személyautóknál.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák