- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xviktorx
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy nem tudok belépni a fiókba. Webes felületen amikor megadom a jelszót azt írta, hoy valószínűleg adathalászat miatt kiszivárgott a jelszavam ezért azt vissza kéne állítanom. Rámegyek hogy visszaállítás akkor 3 lehetőséget dob be, app-on belül erősítsem meg, hogy én vagyok, SMS-t küldenek vagy biztonsági kérdések. Ha az app-ra megyek akkor ott hiába próbálok belépni egy piros hibaüzenet ( szöveg nélkül )van a képernyő tetetjén ( Iphone 11 ) . Ha SMS-t kérek az megjön, megadom a kódot majd az írja hogy utolsó lépcső hogy válaszolok a biztonsági kérdésre. Rámegyek erre és azt kérdi ki kedvenc személyen vagy melyik a kedvenc éttermem. Egyikre sem tudom a választ.
Ha telefonos appból próbálok belépni akkor az email és a jelszó megadása után ( vagy akár Face ID-vel ) piros hibaüzenet felül szöveg nélkül, csak azt tudom választani, hogy elfelejtett jelszó, itt meg jön a már jól ismerte SMS jelszót kérek vagy válaszolok a biztonsági kérdésekre amikre nem tudok.
Mi lehet a baj? Milyen lehetőségeim vannak arra hogy beléphessek? Van magyar ügyfélszolgálat , hova írhatok vagy mit kellene hívnom. ( angol tudásom elég gyér ).
Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- BestBuy topik
- Jogász topic
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs