Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz Dzsiszke #27200 üzenetére

    200k, ezt te állítottad ennyire? Mert ezt olvasom: a bankkártyával elérhető összeget egyedi készpénzfelvételi, vásárlási, illetve ezen belül virtuális tranzakciós limit beállításával korlátozhatod a nap 24 órájában a K&H TeleCenteren........
    A netes vásárlás és a bolti vásárlás nem azonos feltételű.
    Ha Paypass-os vagy valami ilyesmi akkor van az hogy 5000 Ft felett kell a pin kód is, ez nem állítható, de csak bolti vásárlásnál van ilyen.
    Ha magyar a webshop és/vagy működik a Mastercard banki érvényesítő rendszer (Secure Code), akkor kérni fog kódot, egyébként meg nem.
    Ezt írják a Maestros- oldalon: A kereskedő minden Maestro® tranzakciónál fogja alkalmazni a SecureCode-ot. Ami persze nem egészen így van. Mert ahhoz a kereskedőnek is a SecureCode-t kell alkalmazni.
    EA Origin-nél és a bankodnál (ezt gondolom nézted) kellene érdeklődnöd.
    Az Internetes biztonsági kód segítségével csak a rendszerhez csatlakozott kereskedőknél lehet vásárolni. A csatlakozott kereskedők száma folyamatosan növekszik. Ezeket onnan lehet felismerni, hogy a következő logók szerepelnek az oldalaikon: „Verified by Visa” ill. „MasterCard SecureCode”.
    Amennyiben ezeket a logókat nem látod a kereskedő oldalán, akkor nem csatlakozott a szolgáltatáshoz, tehát a Bank nem küld Internetes biztonsági kódot és a vásárlásnál csak a bankkártya adatait kell megadnod.

    De még akkor is ott a Maestro hibája, amiről szemérmesen hallgatnak itt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák