Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Maksifül

    senior tag

    válasz Oliverda #19326 üzenetére

    Az általad linket hozzászólások alapján jól látom, hogy a Visa azért nem számol fel konverziós díjat, hogy átváltja mondjuk dollárról vagy fontról a valutát EUR-ra? Csak utána van konverzió, amikor az EUR-t váltja forintra?

    Az hol van leírva, hogy nem eladási árfolyamon váltanak, hanem középárfolyamon? Mert még ha ők is két konverzióért számolnak díjat, de középárfolyamot számítanak, akkor is jobban jár az ember, ha VIS kártyával fizet, mintha Mastercarddal, mert ott mindkét konverziónál eladási áron számolnak.

    Esetleg hol lehet összehasonlítani, hogy mennyi az éppen aktuális napi árfolyam a Mastercard + Erste banknál, s mennyi VISA saját árfolyama, ahol mindkét konverziót végzik?

    PayPalhoz be lehet állítani hogy melyik bankkártyámmal szeretnék fizetni ugyanarról a számlaszámról?

    Esetleg tudja valaki, hogy melyik banknál érdemes devizaszámlát nyitni angol fonthoz, ahol a legalacsonyabb a havidíj, s nem számolnak fel egy valag lóvét arra is, hogy befizessek X fontot a saját számlámra? :R

    Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U

Új hozzászólás Aktív témák