Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz Belba #1488 üzenetére

    Mikor beregisztrálod a bankkártyádat, akkor a PayPal rendszere le fog vonni a számládról kb.400 Ft-ot.

    Ha első kanyarban personal accountot regisztrálsz, akkor ez a 400 Ft-os levonás egyáltalán nem automatikus. Oly annyira nem, hogy ha nem kattintasz rá, hogy View Limits, majd azt követően arra, hogy verify account to lift limits, akkor a büdös életben nem fogja levonni a 400 Ft-ot.

    Szerintem nem először írom már ide sem, hogy az Expanded use enrollment elvégzése nem a hozzáadott kártyával függ össze, hanem a paypal accounttal. Hiszen a tranzakciónkénti és évenkénti küldési limit, illetve a hónapra és évre vonatkozó pénzkivét limit (withdrawal) az accountra vonatkozik! Ha nem adsz hozzá kártyát úgy is lehet küldeni pénzt, hiszen ha neked küldenek pénzt, és azt továbbküldöd, akkor a paypal egyenlegből vonnak. Azonkívül a pénzkikérés kizárólag a paypal egyenlegeddel függ össze, hiszen pont az a lényeg, hogy kikéred a lét az egyenlegedről a megadott számládra. Ha a pénz már eleve a számládon van, amit vásárlásokkor használsz, akkor azt minek kikérni? :D

    Ezt a 400Ft-ot később jóváírja a rendszer, akkor is visszakapod, ha utána semmi mozgás nincs a PayPal számládon.

    Hát most már. De ez nem volt mindig így. Mikor én regisztráltam feltétel volt, hogy először vásárolj egyet és utána kaptad vissza.

    Ezt a "verified code"-ot kell majd beírnod a bankkártya regisztráció utolsó lépéseként.

    Ja ez a történet átkerült a Link and Confirm your credit card részbe, de tudjad, hogy ezt a procedúrát expanded use enrollmentnek nevezik és csak közvetve van köze a bankkártya regisztrációhoz.

    A PayPal emlegeti ezt a "verified code"-ot "Expanded Use Number"-ként is

    Ez nem véletlen, hiszen a verified státusz accountra vonatkozó információ. Nincs olyan, hogy verified credit card. :) Az Expanded use number kifejezésen meg nincs mit csodálkozni, a fent leírt limitek eltüntetése miatt van rá szükség, hogy ne csak korlátozott módon használhasd, hanem korlátlanul küldhess pénzt a kártyádról ill. a paypal egyenlegedből és kikérhess a számládra.

Új hozzászólás Aktív témák