- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bemutatkozott a Galaxy Tab S7 FE és A7 Lite
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Rover623
félisten
Még egyszer leírja valaki hogy neki 3.0-ás meg 2.8
-as EE procija van...és begörcsölök...
Tessék már tudomásul venni: az EE jelölés az Extreme Edition processzorokat jelenti. Ezek a mindenkori csúcsprocik, a szokásos L1 és L2 cache-n kívül jelentős méretű L3 gyorsítótárat is tartalmaznak...mivel ez a szerverek világából van visszaszármaztatva és mindig az aktuális gyártástechnológiából adódó csúcsfrekiken kerül forgalomba...a százezres árkategóriába tartozik...
Szerintem itt a PH!-n az egy kezemen meg tudom számolni, kinek van EE procija...
Kérem szépen: a számítástechnikában minden betűnek és számnak jelentősége van...nem lehet ezeket csak úgy össze vissza használgatni...
Az autóknál sem mondhatom hogy ilyen-olyan V8-asom van, ha egyszer egy soros négyes csühög benne...
Nem használhatom a nevem előtt a Dr. titulust, ha egyszer nem szereztem doktorátust...
A ''telekondis'' kifejezés éppen eléggé beazonosítja azokat a procikat, amelyek a közhiedelem (és persze némileg a tapasztalat) szerint az átlagosnál jobban húzhatók!primus inter pares
Aktív témák
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Politika
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, tesztelt - Gari 2029.01.04. -ig - Eladó!
- Intel Core i9-14900 - 1 év garanciával
- Intel I7 13700K 16mag/24szál - Új, Tesztelt - Eladó! 108.000.-
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Új, gépben még nem volt - Eladó!
- Hibátlan - AMD Ryzen 5 3600X 6-Core 3800MHz AM4 CPU processzor + új gyári hűtő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest