Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tj_brian

    csendes tag

    Sziasztok,

    Végső elkeseredésemben, hozzátok fordulnék segítségért. Felraktam az a gépemre (eredeti win10) az új office 2016-ot (ez is eredeti) és szerettem volna az outlookba beállítani az e-mailjeimet.
    Ez félig meddig sikerült is, természetesen a hotmailes címmel semmi gond nincs, az apple féle @me.com-ot is gond nélkül felvette, viszont van két gmail-es címem amit gyakrabban használok és ezeket a Jóistenért sem képes fölvenni.
    Én már végig próbáltam mindent ami írnak a neten, javasolnak és egyszerűen nem akar belépni az outlookon keresztül. Az IMAP engedélyezve van a gmail-be, nincsen kétlépcsős azonosítás a fiókomon, a jelszó 100% hogy jó, engedélyeztem a a kevésbé biztonságos alkalmazások hozzáférését is, beléptem ezen az oldalon is amit a google javasol http://www.google.com/accounts/DisplayUnlockCaptcha és egyszerűen semmi nem használ.
    Próbáltam a további beállítások alkalmazásával is [link] ezeket az adatokat használva, beérkező, kimenő levelek szervezért, portokat mindent helyesen beállítottam, ahogy kell és egyszerűen semmi nem használ...

    Tudnátok-e valamit javasolni, hogy mi lehet a gond, vagy felejtsem el az egészet úgy ahogy van?

    Üdv.

    üdv, tj_brian

Új hozzászólás Aktív témák