Új hozzászólás Aktív témák
-
szsuzsii
csendes tag
sziasztok,
egy (számomra) óriási kéréssel, kérdéssel fordulok a szakértőkhöz. A problémám a következő: otthoni hálózatunk van, 2 pc megy egy laptop és szeretnék megosztani mappákat stb, itt jön a gond, hogy a laptopról látom mindkét pc-n megosztott mappát, meg is tudom nyitni, viszont a pc-ről csak annyi látszik, h a laptopon van megosztott mappa, de nem lehet megnyitni " hozzáférés le van tiltva " - ezt írja. Meg probáltam mindenféle beállítást, nem működik (jelszó nincsen). Mindkét asztali gépen XP, míg a laptopon win7 van. Megkérek valakit, h írja meg mi lehet a gond, és hol tudom beállítani, h működjön
köszönöm -
szsuzsii
csendes tag
neked is is köszönöm a reakciót
Egyáltalán nem vagyok pc ász, így amit megértettem ck arra tudok válaszolni.
tehát: a megosztas az 40-56 biten volt, a laptopot ck én használom, nincsen jelszó,
a megosztásnál a jelszó kivan kapcsolva
a win7be a hálózat otthoni,
és a win7 tűzfalán kívül ami be van állítva másról nem tudokmég valami, egy infós barátom próbálkozott megoldani a problémát nem sikerült... ezért kértem tőletek segítséget
-
szsuzsii
csendes tag
köszönöm ismét, h válaszoltál
egyre jobban úgy érzem, h elvesztem
ha jelszavat adok a hozzáférésnek (jelenleg ki van kapcsolva, tehát bekapcsolom), és az asztali gépekről próbálok belépni az adott jelszóval úgysem megy. ugyanazt írja, h hozzáférés le van tiltva
próbáltam azt is h létrehoztam egy másik felhasználót, és azon keresztül akartam, de úgysem lehetett megnyitni a megosztott mappákat
megosztani, pedig úgy szoktam, h jobb klikk a mappára és share with - homegroup (ez így nem helyes?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Gyúrósok ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest