Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Bekockáztattam egy ilyet: MELLANOX CONNECTX-2 2-port, mert a többi hirdetéshez képest kedvezőnek tűnt a két optikai modullal együtt (feltéve persze, hogy "nyerek a zsákbamacskán" és működik a kártya és a modulok is) és gondoltam mellé beszerezni még egy ilyet: CONNECTX-2 1-port, hogy áttegyem ebbe az egyik optikai modult a 2 portosból, amik közt egy crossover üvegszál-pár futna (kártyából-kártyába, egy NAS és egy asztali PC közt).

    A harmadik ponttal akadtam el: szeretnék egy olcsó 1000Base-T RJ45 modult találni a 2 portos kártya második portjába. Viszont sohasem volt még dolgom ilyen eszközökkel, így azt sem tudom, hogy az SFP+ visszafelé kompatibilis-e a régebbi ("sima") SFP modulokkal, vagy azon túl is nagyon le van-e szűkítve, hogy egy-egy kártya milyen modult fogad, vagy teljesen rugalmas a szabvány (és akkor átdugnám ide a kábelmodemem, hogy a NAS-ból egyben router is legyen, a WiFi-s kütyük pedig csak AP-ként dolgozzanak).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák