Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Belba

    őstag

    válasz sbazsi #6524 üzenetére

    "A hatályos magyar jogszabályok értelmében 2009.05.31. után már csak olyan e-mail címekre lehet Hírlevelet küldeni, amikre bekérték a feliratkozó nevét, címét is."

    Én ezt az értesítést az UNAS oldalamon kaptam a Tárhelyszolgáltatótól, és kb. 1 hónapja úgy alakította át a Hírlevél-feliratkozó boxot, hogy ennek az előírásnak megfeleljen.

    Ezután a kéretlen Hírlevélküldést is nagyon szigorúan büntetik : csak olyan címekre szabad Hírlevelet kiküldeni, amikre kérte ezt a címzett!!!
    Valamelyik jogszabályokkal foglalkozó weboldal Fórumán múltkor azt olvastam, hogy még az is jogsértő, ha olyan levelet küld valaki egy címre, hogy kéri az engedélyét, küldhet-e neki a jövőben Hírleveleket? (Merthogy a címzett már EZT a levelet sem kérte!)

    Szerintem azért is jobb a webshopban a regisztrációs oldalra tenni ezt a Hírlevél-feliratkozást, mert itt amúgy is megadja a Vevő a nevét és telefonszámát, címét, ha megrendelést is lead, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy az adatai valódiak és nem kamu... (Külön Hírlevél-boxban tuti mindenki kamu adatokat írna be.)

    Különben nagyon érdekes dologra figyeltem fel : egyre kevesebb vevő kéri a Hírlevelet, a 80% NEM KÉRI!!!!... (Én magam is utálom a Hírlevél-bombázást.)
    Pedig én csak évente 2x küldök ki Hírlevelet, ez igazán nem túl sok.

    Van olyan webshop, ahol vásároltam és regisztrációnál benn maradt a Hírlevél kérelmem, komolyan, már a második Hírlevelük után sikítva tépem fel a weoldalukat és törlök minden törölhető adatomat! Miért kell 2 naponta levelekkel bombázni a Vevőket?! :O

    Nem csodálom, ha az embereknek már tele a hócipőjük a Hírlevelektől... :W

    < A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >

Új hozzászólás Aktív témák