Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
válasz MasterMark #1402 üzenetére
Szerintem nem nagyon jár ide senki, pedig én is akartam volna tanácsot kérni, hátha jár valaki hasonló cipőben mint én.
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz inf3rno #1405 üzenetére
Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy elmentem pszichológushoz, mert az utolsó vizsgaidőszakom van jogon és nagyon parázok hogy meg lesz-e minden vizsgám. Sajnos eléggé magam alatt vagyok a stressztől. Sajnos elég nehezek a vizsgák. Írt ki nyugtatót (frontin 0,5), de nem tudom mennyit kéne bevenni. Úgy szeretném szedni hogy mellette tudjak azért tanulni is. Ő azt mondta hogy negyedeljek el egy tablettát, és kisírletezzem ki. Először vegyek be egy negyedet, próbáljak meg tanulni, ha még mindig szorongok, akkor még egy negyed stb..
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz inf3rno #1409 üzenetére
Na vettem is be D vitamint. Meg 0,25 frontin (mert muszáj volt...elvileg ilyen kis mennyiségben nem okoz függőséget, ez a másfél hónap nem tudom elég-e a hozzászokáshoz). Egyébként az a baj, hogy egész nap negatív gondolatok forognak a fejembe. Utolsó vizsgaidőszak, több 3/3-as tárgy (úgy hogy egyszer nem voltam belőlük még, csak nem épült rá semmi, így a végére hagytam...), mi lesz ha valamelyik nem sikerül. Igaz hogy van újrafelvételi és jóváírják a teljesített tárgyakat, ráadásul én már mindenből a legfrisebb jogszabályok alapján vizsgáztam, de mi van ha szívóznak...stb. Teljesen kikészülök. Egyszerűen nem tudom a fejemben elcsendesíteni a negatív gondolatokat. Amúgy én eléggé hajlamos vagyok a depire, de amíg nem kezdődött el a vizsgaidőszak, addig lekötött a családi vállalkozás, az edzés stb...most meg hirtelen itt görnyedek a sok ezer oldalak fölött és semmi szociális interakció, csak a negatív gondolatok maradtak számomra.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
Volt itt már valakinek vesebiopsziája? Nagyon fájdalmas?
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz BoscoD55 #1781 üzenetére
Ma csinálták meg reggel. Hát nem volt kellemes. Bár aki itt feküdt a nefrológián, azt mondta egyàltalán nem fájdalamas. Ez részben igaz is volt. Lehet nálam szúrtak el valamit. Az első egy két perc iszonyat fájdalmas volt. Konkrétan majd behánytam. Utána 3 mintát vettek, éreztem hogy matat a tűvel a vesémben, de az már nem fájt, csak kellemetlen volt. Lehet több lidokain kellett volna, vagy a lidokain beadása után várni picit. Bár ahogy hallottam elvileg a “tű vitte a lidokaint”, szóval az is lehet hogy ahogy haladt a vese felé azt éreztem legelőször és miután eljutott oda, már végig hatott a lidokain. Most viszont fáj azért. Nem kaptam azóta fájdalomcsillapítót.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
Sziasztok! Kéne egy kis segítség. Megkaptam a covid oltást még mikor járvány volt, egyből utána covidos lettem és azóta sajnos sújtanak rosszabbnál rosszabb dolgok. Jelenleg pikkelysömörös fejbőr miatt szenvedek. Nagyon kellemetlen. Tud rá valaki valamilyen bevált gyógyszert vagy sampont ajánlani? Emellett az egyik vesém is tönkrement (igA nephropatia) ami miatt már 5x kellett kórházban feküdnöm, plusz havonta járok kontrollra Debrecenbe. Szerencsére sikerült nagyjából rendbetenni, viszont meggyógyítani nem lehet.
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz fojtviki #2076 üzenetére
Jobbulást neki is! Nekem a vesémen amúgy a szteroidos kezelés segített végül. 32 mg medrollal kezdtem, mellette immuran, plusz vérnyomás csökkentő, mert a legtöbb vesebetegség együtt jár sajna a magas vérnyomással. Szerencsére már abba hagyhattam a medrolt, szépen csökkentettük az adagot. A vesefunkció tökéletes, a vizeletben a fehérje már csak 1-2 g közötti, vörösvértestek is vannak benne, de az sem annyi már.
Maxi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest