Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bencus88

    nagyúr

    Sziasztok elsősorban egy kérdéssel jönnék, de mielött felteszem elolvasgattam utolsó hsz-eket és válaszolok Victoryusnak:

    Nálunk mama 86 éves ugyan ezen megy keresztül, esik kel otthon, 24 órás felügyeletre van szüksége, igaz én nem ápolok vele szorosabb kapcsolatot, Így kevésbé is visel meg.
    Ha nagyon padlón vagy és nem sajnálsz kidobni ennyi pénzt a szakemberre akkor lehet tud neked segÍteni, de az öregedést, leépülést, halált el kell valahogy az ember fogadja. Ez az élet része. Mivel ő a mamád gondolom már nem fiatal, szép kort élt meg ő is és reméljük javul a helyzete, de készülj fel azért, hogy jobb nem lesz. Nekem sokat segÍtett pl, hogy olvasgattam más kuktúrákról ők hogy kezelik a halált. Illetve én ilyenkor próbálom megfordÍtani a helyzetet és bele gondolok a mama helyébe, hogy ő mit szeretne kérni tőlem ha igy szenvedne. Biztos nem azt hogy tegyem magam tönkre lelkileg és stresszeljek kockáztatva az én éppségemet is. Borzalmas látvány lehet ha egy szeretted szenved és nem tudsz rajta segÍteni. Amit tudsz időd, pénzed, energiád enged tegyél meg érte és nyugodt lelkiismereted lehet. Kitartást kÍvánok!

    Na most jön az én bajom.

    3-4 havonta előjön egy aura migrénem, nem tudom hallottatok e róla egy világÍtó pont keletkezik a szemembe, majd kinyÍlik ilyen villámmá kb 15-20 percig tart kimegy a szemből mellette enyhe fejfájás. Mikor először tapasztaltam majd beszartam a félelemtől, Így se sokkal jobb de tudom hogy van ilyen. 1 hete betegek vagyunk, köhögés enyhe láz hasfájás fejfájás izületi fájdalmak stb feleségem hányt is. Tegnap már kezdtünk jobban lenni és erre kapok egy ilyet még.hurrá :DDD Kérdésem az lenne, hogy létezhet hogy romlott a job szemem? homlyosabban látok vele mint a ballal, vagy még tarthat a migrénes tünet és majd pár nap múlva jobb lesz. a fejem még mindig fájdogál, szóval érzem a migrént. :R

Új hozzászólás Aktív témák