Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz kp78 #21025 üzenetére

    Opera 12.16
    előzmények: %APPDATA%\Opera\Opera\global_history.dat
    címsorba korábban beírt és látogatott címek: %APPDATA%\Opera\Opera\typed_history.xml

    Opera 15+
    mindkettő: %APPDATA%\Opera Software\Opera Stable\History és History-journal

    daimonion: Azért arra kíváncsi lennék hogy hogyan rak be az OPERA fejlesztő könyvjelzők importálása nélkül 250 könyvjelzőt a speed dialba ??? egyenként bepöttyenti ?? Ugyanis még az opera link sem működik
    Az Opera 12 profil importálásával szépen át lehet vinni a könyvjelzőket az új Operába. Ha bekapcsolt QAB feature mellett importálsz, akkor a könyvjelzősáv egy az egyben ugyanazokat az elemeket tartalmazva jelenik meg Opera 18+-ban.

    Ha a webkit motort használják akkor mi a turóért nem engedélyezték alapból a lehetőséget a HTML importálásnak ?
    A motornak nincsen köze a könyvjelzők importálásához, az egy attól független feature. Az Opera úgy döntött, hogy a könyvjelzőknek saját réteget készít, amelyben támogatni tudja a régi verziók extráit (nickname, description). Első körben a chrome.bookmarks API és a hozzá szükséges backend készült el, majd erre építették fel a QAB-t, ahol most tartunk. A következő lépés ígéretük szerint a bookmark manager lesz hamarosan, az importálás ennek a része lesz majd csak. Amúgy most sem lehetetlen véghezvinni az importálást, de erről tudsz, hiszen megírtam neked a megoldást.

    Az meg külön öröm hogy pl van olyan progi ami a Chrome böngészőt támogatja de "természetesen" az Operában nem müködik..pl Safe In Cloud..Pedig ez még az SRWARE ironban és a Comodo dragonban is működik és mindkettőnél ugyanaz az alap mint az operánál...webkit
    Az Opera jobban belenyúlt a Blink alap testreszabásába, mint a Chromium klónok, ezért jelenleg még nem támogatják az összes chrome.* extension API-t, csak azok egy részét, de ez a kör folyamatosan bővül. Ellenpéldaként a chrome.declarativeWebrequest.* és chrome.declarativeWebNavigation.* API-kat tudnám felhozni, amelyeket az Opera 17 már az első developer build óta támogat, és az élesben is ezt teszi, míg Chrome-ban a mai napig nem érhető el stabil csatornában.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák