Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • divan

    senior tag

    válasz topyjo #8926 üzenetére

    NFS megosztással van problémám. 2 db 2 TB merevlemez van a gépben, particionálatlanul tettem be óket, az OMV particionálta és hozta létre rajta a könyvtárakat. Megcsináltam a megosztást ugyanúgy mindkettőre, az egyiken működik rendesen, a másikon nem. Coreeleccel, Amlogicos lejátszóval próbálom. Rájöttem, ha WinSCP-vel megnézem a mappa (vagy a fájl) tulajdonságait, a többiek kategóriában nincs semmi bepipálva.

    Ha itt bepipálom, akkor működik a megosztás. Megcsináltam a fő könyvtárra, hogy örököljék ezt a tulajdonságot az alatta lévő könyvtárak, és fájlok. Így működik a teljes meghajtón. Viszont ha újabb fájlt másolok be, annál megint nincsenek bepipálva ezek az opciók, így nem elérhető a fájl. Be kell lépnem az WinSCP-be és megadni neki, akkor működik.
    Ezt szeretném valahogy mellőzni. Mindkét lemezen ugyanúgy csináltam a megosztást, ugyanazok a beállítások. Próbáltam Kikapcsolni az NFS-t, töröltem a megosztást, újra létrehoztam, de ugyanaz a jelenség.
    Arra gondoltam még, hogy vajon lehet e valahogy parancssorból törölni az NFS-t, és újra telepíteni. Más ötletem már nincsen, mit lehetne csinálni vele. :F

Új hozzászólás Aktív témák