- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen TV-t vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
csasaKKP
senior tag
válasz diosgyorr #3331 üzenetére
Én az előző telefonommal is már külső akkumulátort alkalmaztam, 10400mAh-ás, de nem nagy, és sok helyet sem foglal a táskában, cserébe 5x fel tudom tölteni vele a telefont. Nem éri meg a telefonokba nagyobb kapacitású, sokszor "noname" akksit venni, mert szar a belső elektronikájuk/védelmük (minden Li-ion/Li-Po akksiban van hő, túlfesz, túláram védelem, vagyis illene lennie...), a telefon töltőelektronikáját megbolondíthatja, és a kínaiak sokszor csak ráírnak a termékre egy szép számot kapacitásnak, pl. 2600 mAh, közben 2000 közelében sincs a valóságban. Érdemesebb tehát külső, normális minőségű (!) akkumulátort használni.
Szerk.: Mostanság "menő" a Xiaomi külső akksik vétele (kinából is akár, eredetit árul pl. a banggood, jóval olcsóbban, mint itthon kapható), korrekt felépítésűek, jó minőségű a belső töltésvezérlő elektronika és hozzák a ráírt kapacitást. Én Yoobao-t használok.[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest